Objavio/la: Deadwalker
Igra li netko online izdanje igre? Dojmovi trenutne "bete"?
Ako cijeniš živce ili ih nemaš, obilazi u širokom luku.
Online je igra za sebe, radiš lika, sve iz početka. Imaš prnje na sebi, krenu misije. Ima ako se ne varam, jedno 8 story misija, donesi ljude, pobi ljude i na kraju razvali Fort. Imaš stranger misije koje su fetch questovi, bez neke duboke priče.
Kad to sve obaviš, ako uopće uspiješ, jer igra doslovno puca svake 3 minute. Serveri su im očito isto beta, jer kad mala gužva krene odma te igra baca van i nećeš se 5 puta za redom moć spojit. A ako uopće želiš na mapu (Free Roam mode), moraš da sve bude online i uvijek u sesiji imaš neke likove koji će te gađat u glavu.
Osim toga imaš Showdown mali i veliki, što je ustvari klanje, recimo Most Wanted event je da moraš pobit što više protivnika u 7 minuta i svaki kill ti diže vrijednost, i tako skupljaš bodove. Ima i Free For All, par varijacija, ima i battle royale mode koji je apsolutno glupo dosadno smeće i imaš na kraju i konjske utrke kojem nisam igrao niti jednom.
Cijeli online je ne beta, čak ni alfa, nego development cycle valjda, tolko bugova, plejka mi se pregrijala jučer i pisalo mi na ekranu da moram ugasit, znači najgori online koji sam ja igrao. A igrao sam ga 100h jer sam ganjao trofeje i fala qurcu gotovo je.
Naravno, store radi bez greške. u Beta fazi. U BETA FAZI. To im je samo opravdanje za drljav posao koji su napravili. Single player i story 92/100, online 22/100. Ne igraj ga.