ivancro95 Ovo mi nikako ne stoji jer završimo s Jackom u prvom RDR i godina je 1914. a ovo što su pokazali u traileru i slikama mi izgleda dosta prije te godine.
jeedah Ako je rumor u pravu onda je dobro netko napisao medu komentarima da ce izvest Godfathera 2. Prequel i sequel istovremeno.
KruxZhlajfa Odlično. Četvrtak će sporo prolaziti, to već vidim.Sjećam se prošle godine kako mi je taj dan bio užasno dug i grozan dok nije došao taj trailer!
praetorian Treba sad docekat trailer, ali problem je sto ce onda jos teze bit docekat igru. Jos kad krajem godine R. najavi da izlazi za praznike 2018
Tuhy Meni pa baš nekak posve svejedno Odigrat će se, ko i jedinica, i vjerojatno će mi bit odlična, al nisam niti malo nabrijan na nove informacije :)50x više bi me razveselila official potvrda Vanquish remastera, recimo, al dobro, to sam samo ja :)
Fico Očekujem trailer u stilu onih kada su postepeno otkrivali prvi RDR. "In the world of Red Dead Redemption"
fan-of-war Mene najvise zanima je li se radnja odvija prije ili poslije jedinice. Ocekujem da trailer to otkrije. HYPE!