WooddieBone jel ovo tvoja nova Andromeda? :)
Da, igra je dosadna ko nedjeljna misa. Nazalost... Probao nastaviti jos jednom ali ne ide. Svijet je doasadan, a gameplay naporan.
Wow.
Stvarno nemaš niš pametnije za reći nego usporedit ovo sa Andromedom?
Stvarno?
U vrijeme kad su dobre dvije trećine foruma totalno otišle u kurac i počeli su pljuvat po poštenoj igri zbog jebenih facijalnih animacija, nas par je govorilo da pretjerujete.
Doslovno ništa više od toga.
Vi ste išli u krajnost, hrpa koja nije niti odigrala par sati igre, ali znaju da je teže smeće.
Andromeda je dvije stvari. Prvo dost dobra igra, a drugo najgori Mass Effect. Niš više, niš manje.
Ne vidim kakve veze ima ovo sa Red Deadom.
Kao što rekoh, tvoja su mi mišljenja davno okaljana sa tvojim fanbojizmom kojeg se nikako ne možeš riješit i uvijek ću ih promatrat kroz tu sferu.
Rekao sam da je igra izašla na PCu da bi ju ti dizao nebu pod oblake ko da je mesija i kajjaznam kaj i stojim iza toga još uvijek.
Nisam ja tu da mjenjam ljudima mišljenja, ali dovoljno sam dugo tu da znam od kud su ta mišljenja potekla i kaj ih uzrokuje.
Maverick je flejm, ti si PC fenboj, emilijo je osoba s posebnim potrebama, K je filozofija, Jelaš je 4chan škola, Dom spama pepea...
Predvidljivi ste u pičku materinu.
Kaj se tiče igre, zadnjih nekoliko postova su ful ok stvari rečene i nemam kaj za dodat.