Ja to nisam ni poceo usporedivati i neznam sta uopce radi W3 ovdje... To je SIDE misija u RDR2 kao i ono sto sam naveo da je SIDE quest u W3. Cinjenica. Nikakva aktivnost, vec sporedna misija/quest. Aktivnost je igranje pokera ili domina.
RDR2 je meni dosadan. Koncept izgradnje kampa je promasen s obzirom na lokaciju istog i velicinu mape. Sve je isto kao GTA, imas glavnu pricu koju slijepo pratis u open world svijetu. Imas overacting likove, njihove neobicne aktivnosti, isti princip uzimanja misija, istu kategorizaciju misija, umjesto auta je konj i imas poslozeno je na isti nacin na koji je poslozeno u GTA. Razlika je u atmosferi i nesto ozbiljnijem tonu sto se price tice, a ono sto se dogada u gameplayu je isto. Ragdoll festival u kretanju i napucavanju, smijesne situacije koje proizlaze iz toga i spontanost sadrzaja koji se stavlja pred igraca i ostavlja dojam nasumicnih encountera.
RDR2 nije RPG, a ima sve mehanike, pa cak i grind podlogu da bude. Sta je toliko jebeno bilo tesko staviti brojke i progress bar za lika, konja, companiona!? Ne, ajmo napravit fookin singleplayer linearnu pricu strpanu u open world. Real original! Cemu onda lov, cemu vizualni upgrade kampa ili upgrade da dobijem 5 slotova u torbici. Cisto radi zabave ponavljajuci te radnje? Zbog trofeja? Cistim konja i kupam se da mi random NPC ne kenja da smrdim? Sorry ljudi, ali meni je to dosadno. I kakav vrazji Witcher 3 19Marksman89 ? Ovo se usporeduje s GTA V, necim sto nema ROLE PLAY i klasican RPG upgrade za lika, skillove i opremu na kraju.