kevind35 Ma dodsadna je igraSudeci po komentarima ljudi sa stranih foruma, igra je dosadna, barem dobar dio na pocetku.
member Ako je koga još uvijek vuna, provjerite preko GLS-ove stranice kod praćenja pošiljke. Dobit ćete malo prije na uvid jel stiže danas ili ne. 8)
buz Ma dodsadna je igraSudeci po komentarima ljudi sa stranih foruma, igra je dosadna, barem dobar dio na pocetku. Nemoj vjerovati strancima, sve su to Srbi.
resident_evil Onaj osjećaj kad ti stigne igra. Staviš da se instalirava i skine patch (3,5 gb) a ti danas radiš među smjenu od 11-19 :,( Ništa, barem kad dođem doma moći ću odmah igrati.
StarFox_N WooddieBone I ja sam si nabavio iste "kondome" za gljive kao sto ti imas. Kupio u Sancti. Uzas. Ne znam kako mozes igrati s njima.Ako budes imao prilike nabavi Kontrolfreek. Jesu preskupi ( s obzirom da su komadi plastike ) ali fenomenalni su.Ne mogu zamisliti da vise igram bez toga.
jeedah Jeste zadovoljni sa framerateom jel stabilan? Jucer sam gledao neki stream di je full bilo usporavanja sad neznam jeli to do streama ili je iz igre?
renda Nema usporavanja, igra ide glatko nenormalnoUvod je nekaj najbolje do sad, strasno je cinematic i linearan, bas kak treba, cudo, cudo!