Kad smo kod PC verzija, jeste znali da je Crash N'Sane trilogy na PCu?
Kao i MGS2.
Za MGS2 sam znao, al Crash mi je blowao mind.
Red Dead Redemption II
ali RDR nije to je problem ...
Zakaj se sharea 2 mjeseca stari članak
Danas pao preorder na ps storu
Im a cowboy......
Hell yeah, boi! Jos samo 24 sata!
Lijepo. Sutra fino svjedočimo tome kako izgleda najbolja igra svih vremena.
Šta Cyberpunk već izlazi?
Lijepo. Sutra fino svjedočimo tome kako izgleda najbolja igra svih vremena.Hoces reci da ce dvije najbolje igre svih vremena biti iz iste fransize (da, RDR je najbolja igra svih vremena i to je cinjenica)?
Ja vjerujem da ce gameplay rasturat. Nisam bio previse odusevljen zadnjim trailerom, ali ce ovo sutra, vjerujem, biti odlicno.
Imma just throw The Witcher 3 in here because y'all apparently need savin'.
The Witcher 3 trenutno drži titulu. Vrijeme je da prašnjave mamuze i hrđavi Colt ukradu tu titulu.
kakav fanboj
Nema tu fanbojizma. Tall Trees regija iz Redemptiona mi je još u pameti. Animacije drveća koje se blago leluja, medvjedi okolo, a ti pokušavaš uloviti dabra da otključaš novi outfit. Šta će ti više?
The Witcher 3 trenutno drži titulu. Vrijeme je da prašnjave mamuze i hrđavi Colt ukradu tu titulu.Ja mislio da God Of War drži titulu najbolje igre svih vremena...
Šalu na stranu... mislim da svi možemo biti sretni što je toliko jebe*** igara da se možemo svađati koja je bolja.
Jedva čekam gameplay reveal !
Sama činjenica da za tu, gotovo nemoguću titulu, se bori toliko novijih igara govori da smo u nevjerojatno lijepoj fazi gaminga unatoč određenim moralno upitnim metodama koje nas obasipaju. Eto, sad i RDR2 dobivamo koji će garantirano biti izvrsna igra, ako ne i prava igretina.
God of War je genijalna igra, al opet nije puno više od odličnog hack and slasha koji vrijeme rađe puni teškim i razvučenim fajtovima umjesto pravom masnom supstancom.
GOTY da, GOAT ne.
Daleko od Witchera.
MGS 2 je GOAT.
eto vam ga
U 5 popodne je reveal, nadam se da će i napokon RDR za PC najaviti.
Nada umire zadnja.