Brijac https://www.ign.com/articles/leaked-xbox-emails-mention-red-dead-redemption-2-for-next-gen-fans-dare-to-dream Po leakanim dokumentima od MS-a, next gen update trebao je izaći prošle godine. Hoće li ikad izaći?
StarFox_N Brijac Koliko god mi je igra genijalna ne bih je opet prelazio samo zbog vjerojatno 60fps-a i nešto veće rezolucije. Da barem izdaju neku ekspanziju koja se odvija u New Austinu kada su već ubacili taj dio mape. Ni dan danas mi nije jasno zbog čega je u igri kada smo možda imali jedan quest koji nas je odveo tamo.
Sterlok Odigrao sam ju na PS4 po izlasku i kupio na PC-u baš da bi ju odigrao na 60+ fpsa, i bio mi je gušt…a sigurno ću je odigrat još jednom.
Flipper Tooooooo EDIT: ipak kurcina. Samo remaster. Ne znam vrijedi li samo za remaster…gužva na poslu
escoban Flipper Ti stvarno mislis da ce ti R* poklonit 60fps update? Ako ikad dode RDR2 sa 60fps to ce biti pod “remaster” za full price
escoban StarFox_N slazem se , ja se nadam da je RDR remasterd gadno faila, jer portat igru na konzolu koja je mrtva ima 3 god je nevidena sramota…
chono Ovo je jedan od razloga zasto Rockstar izbjegava izdavanje za PC, jer im ovakvi potezi izgledaju smijesno
Kikiller Kako mi se igra ova igra, sve mi fali, od pijanih likova do životinja koje me napadaju, ali i samo da hodam kroz šumu, nema veze, može. Jedna od dražih lokacija.