Za one koji me mozda nisu u dovoljnoj mjeri upoznali u ovih desetak dana staža na FFA i iz 40 - ak mojih postova. Dakle, strašni nick Raptor-U ne znaci da se iza njega skriva neki zlocesti predator kojem je u cilju progutati sve (ne)jestivo ovdje. Naprotiv, dopustam svakomu da mi kontrira, replicira i izrazi svoje negodovanje uzrokovano mojim komentarom ili misljenjem. Dakako da cu znati odgovoriti na uvredljive i zlonamjerne komentare upucene meni i to mozda s kamatama. Moj osebujni stil izrazavanja s odmjerenom dozom ironije, sarkazma i cinizma neka ne uvrijedi nikog osobno, jer mi svakako nije cilj uvrijediti nikog ovdje clana ili administratora. Svi smo mi tu pod odredenim nickom ili maskom, stoga moj izravni komentar ili britki odgovor upucen nekom ne shvacajte nista osobno. Cilj mi je naci sugovornike istomisljenike, a posebno neistomisljenike koji su voljni upustiti se u argumentiranu raspravu ako treba 'i do krvi.' Bez da netko ostane bez ćasti, ili nedo bog da mu padne kruna s glave, eventualno samo da ostane bez teksta ili mu se spusti ..... tlak... Hehehe. Upao ovdje nepozvan, bez nagovora, preporuka... bez veza i vezica (ovdje) krvnih i rodbinskih. Ne poznajem ovdje nikog i nisam previse impresioniran necim ili nekim. Zasad...
Toliko, svima koje sam u svojim dosadasnjim komentarima možda uvrijedio isprika - SORRY! Isto vrijedi i za moje buduce 'bisere'. Jer nitko nije savrsen ni sveznajući. Zahvaljujem i sretno svima! :)