"Glavni razlozi za kupnju DLC-a variraju od želje za zajedničkim uživanjem s prijateljima, posjedovanje cjelokupnog sadržaja igre i osjećaja da je cijena dodatnog sadržaja poštena za ono što nudi."
Generalno sam protiv DLC-a, ali ih ne mozes izbjeci da ga j*bes.
Bas za vikend Endless Legend na popustu.
Standard verzija 7,5€ - igra
Emperor Edition 10€ - igra + neka rasa + neki brod za Dungeon Of the Endless
Hrpa DLC-a s jedinicama, rasama, spijunaza, i sl. ukupno 8-10€
Uzeo ovo za 10€ i dvoumio se cijeli vikend, da li uzeti ostale DLC-e. Da imam kompletnu igru.
Srecom prevladao je razum (besparica), pa nisam uzeo. Ali me i dalje kopka i vjerojatno ce se uzeti na nekom od iducih popusta.
Jos ovi DLC-i nisu tako veliki problem, jer su posljedica feedbacka igraca, pa su naknadno dodavani u igru.
Vise me ljute i zivciraju Seasson Pass za MP igre, koji su postali standard. Par oruzja i mapa. Ako ne uzmes, "kaskas" za frendovima.
A najgori su mi preorder "exlusive bonusi". Kao igriva rasa za Warhammer 40000: Total War, koja se nece moci nabaviti kasnije.
Mikrotransakcije mi nisu problem, dok ih se moze uzeti u ingame valuti i dok nisu "p2w". Ako jesu, takve igre jednostavno izbjegavam i igram nesto drugo.
Path of Exile mi nije problem dati novce za npr. extra inventar.
Vjerujem da je istrazivanje stvarno preslika realnog stanja. Vise bi se uzimalo, da je jeftinije.