Kao fol ta novotarija ima za zadatak olaksati muving onim igracima ps koji kao ne vole klasicni ps kontroler ?? Halo... Ta prica Sony-ja ne drzi vodu. Pa tko vrag igra na ps ako mu ne odgovara kontroler? Takvi koji vole tipkovnicu a mrze kontroler igraju na pc. Zapravo tu se radi o losem pokusaju Sony-ja & partnera kako naivcima uzeti novac za nesto sasvim nepotrebno.

Ja igram na PC-u sa kontrolerom bas svaku singleplayer igru.Mis i tipkovnicu koristim u multiplayeru jer moram i lakse je.

Kao fol ta novotarija ima za zadatak olaksati muving onim igracima ps koji kao ne vole klasicni ps kontroler ?? Halo... Ta prica Sony-ja ne drzi vodu. Pa tko vrag igra na ps ako mu ne odgovara kontroler? Takvi koji vole tipkovnicu a mrze kontroler igraju na pc. Zapravo tu se radi o losem pokusaju Sony-ja & partnera kako naivcima uzeti novac za nesto sasvim nepotrebno.
Što Sony ima sa time?
Oni su im dali licencu pa radi što želiš...uostalom konzolase ovo ne zanima pa ni neće zaživjeti...nije ovo prvi puta jer ima i drugih miševa i tipkovnica za PS4.
Ovo je samo izbor...

Zapravo tu se radi o losem pokusaju Sony-ja & partnera kako naivcima uzeti novac za nesto sasvim nepotrebno.
Ovo si super napisao. Dosta će ih kupiti s namjerom da steknu prednost u multiplayjeru, dok je u biti neće dobiti.

Što se tiče ostatka potencijalne klijentele, prije će zainteresirati PC igrače koji ne mogu smislit kontrolere, a imaju želju odigrat neke od kvalitetnijih PS ekskluziva. Recimo Marksman kao PC igrac voli igrat s konrolerom, ali ima onih koji ga ne mogu smislit.

Sto Sony ima sa time? Ako se neki proizvod reklamira na Sony-jevim sluzbenim stranicama, tada se ta reklama i placa Sony-ju. Dakle obostrana korist je kristalno jasno vidljiva. Odgovor Nexusu.

Glupost, ovo konzolama ne treba. Mogu oni downgrejdat periferiju koliko hoce ali miš je miš. Uvijek daleko precizniji od gljive.

... Mogu oni downgrejdat periferiju koliko hoce ali miš je miš. Uvijek daleko precizniji od gljive.
Bas to.
Samo treba vidjeti kako se to ponasa u stvarnosti, te kolika ce biti cijena. 
Mis me nije niti malo impresionirao, dok mi ova spravica s lijevom gljivom i tipkama djeluje zanimljivo.

Ne znam koja je tehnologija i nacin emuliranja iza XIM4.
Logitech G700 (5700dpi) je slican upravljanju gljivom.
G500s (8200dpi) je puno ugodniji za koristenje. Dok bi bio idealan G502 (12000dpi).

Ja sam kiksao u clanku, odnosno izostavio cijenu. Znaci cijena je poznata, 150 dolara.