Moja ima problem samo kad ju zapostavim... to je cesto u zadnjih nekoliko mjeseci i nezz kak me uopce vise dura... sad je dobila i naocale nakon 7 godina veze... sad me vidjela kako izgledam u stvarnosti, i jos me nije ostavil... zena ima ocito stockholmski sindrom jer sam ju do sada drzao u podrumu
Uglavnom, znam zaglibiti... ekipa koja igra samnom Rainbow zna kako to petak i subotu izgleda...petak od 18 do 3-4 ujutro... pa budjenje oko 10, klopa.. ajmo opet... nedjelja isto... moras imat tj. Moras biti bez dasaka u glavi, ti samo idioti poput mene mogu raditi. Radim kao zapovjednik vatrogasne ispostave i jbg imam uredski posao u kojem sam raznim direktorima ona umjetna vagina u koju svi penetriraju i koju svi hebu... onda dodje vikend i razbijem zube nekim francuzima ili onim zabarima talijanima, naletim na pokojeg amera pa im balkansko ruskim naglaskom prijetim nuklearnim ratom itd...
Zanimljiv vikend... do trena kada imam opaki napadaj bijesa i u tom trenutku nekoliko svecenika umre od traume izazvane mojim rijecima.... nazalost kako kaze pjesma opce opasnosti https://youtu.be/5dP_CJb0sjc
Mislim da zapravo najvise, moja Mateja mrzi te francuske beskicmenjake, ekipu koja igra sa misem i tipkovnicom, koristi neke hackove itd i na neki blesavi nacin ubiju njezinog mirnog i povucenog decka 👹 ... u tom trenutku Bruce Banner vise ne postoji... postoji samo Hulk, "and hulk is mad and angry"
Dosta zezancije, nekada se naljuti ali shvati da je bolja osoba od mene i zna kakav stresan posao pun mozdanog silovanja imam, pa mi predje preko tih gluposti uz upozorenje "nemoj da se ponovi"...
Kolege na poslu mislim da nemaju razumjevanja jer eto, oni idu na biciklijade, motorijade, kupanje, pusenje vutre, kino, kurve...birtiju... mene to ne dira... ja upalim rainbow i penetriram u njemacke prostitutke kada ih clutcham u rainbowu
Svabe nemate pojma
P.S. Pero ti si nobara