Ode Mujo na more, i uspešno zavede plavokosu strankinju i odvede je u hotel. Krene sa predigrom, pa na glavni deo, i posle dva sata svrši. Pošto je znao malo engleski, pita je: - You finish? - No - odgovara ona. Šta će Mujo, krene opet da je obrađuje, smišljajući usput nove poze. Posle tri sata, sav znojav, upita je: - You finish? - No - opet će ona. Mujo sav u neverici, ne želeći da osramoti svoje Bosance, poslednjim atomima snage krene opet u akciju. Nakon četiri sata, sav iscrpljen i bez daha, prošaputa: - You... you finish? - No.. I'm Swedish
Mladi bracni par dobio dijete, oboje su bijelci a dijete crno.Bude to muzu sumnjivo i upita zenu: - dobro zeno zasto je nase dijete crno, a mi smo bijeli? Zena mu kaze: - znas kada sam se porodila, nakon kraceg vremena dijete zaplace zbog gladi, a posto ja nisam odmah imala mlijeka zamolim jednu crnkinju da ga podoji. I eto tako nase dijete postade crno... Muz ode kuci.... Kod kuce ga ceka majka i pita ga kako je unuce. -Znas, dobro je, kaze on, ali moram nesto da te pitam...Moja zena nije imala odmah mlijeka pa je nase dijete podojila crnkinja i sada je crnac, da li je to moguce!? -Jeste sinko moguce, ja kad sam tebe rodila nisam imala dovoljno mlijeka, pa sam ti dala kravlje mlijeko i zbog toga si glup kao tele, odgovori mu majka