master_x haha ma znam imao spremljeno na mobu ali kako je kolega shooter ozivio temu pa sam puknuo sad 😛

🤣

14 dana kasnije
4 dana kasnije

Ne znam jel veća pobjeda odgovor il prvi komentar... Urlam

5 dana kasnije
9 dana kasnije

Nije baš za smijeh al njemu je onda bilo smiješno:

Orsat Miljenić: Ako smanje plaće zastupnika, potražit ću novi posao.
Rekao je kako planira na skijanje i zabaviti se, a ukoliko se smanje plaće saborskim zastupnicima kaže kako će potražiti novi posao. 'Ja živim od plaće. Imam troje djece koju treba prehraniti', rekao je novinarima.

Treba se podsjetit pobjednika Youtube-a odmah kad je i osnovan 😃

6 dana kasnije
6 dana kasnije
12 dana kasnije
14 dana kasnije
mjesec kasnije
7 dana kasnije

Pošteno sam se nasmijao 😆

Raziel Pitanje je zapravo "posjet klinici za dermatovenerologiju" ili PS5? Tako da je odgovor jasan. 😃

16 dana kasnije

Remaster ili remake?

​​​​​​​

10 dana kasnije
13 dana kasnije
12 dana kasnije

dormin

najveći ikad. zadnjih 7-8 godina prilikom raznih spavanja po raznim smještajima diljem europe jedna stvar je uvik bila konstantna: redovito uspavljivanje njegovim mudrostima (bez obzira ko se sve nalazija s menom u sobi (ili krevetu)). kad se samo sitim prošle (ili pretprošle?) nove godine u ateni i hodanja tim šporkim i ladnim ulicama uz konstantno i usklađeno ponavljanje mene i ova dva prijatelja onog "sutra, sutra je nedelja" govora. 😅

Ševa me često vraća iz mrtvih kad je najveće tupilo u pitanju...Lijek za dušu...

Kikiller "Razbio je staklo na vozilu jer se prepao kako će gejmer krenuti da se vozi u pijanom stanju." Ovo gejmer mi je presmiješno u kontekstu rečenice.

8 dana kasnije