ThaUrban Uncharted serijal, TLOU i CTR. Igro sam još Crasha, ali mislim da nisam ni jednog završio, dok Jaka nikad ni upalio nisam.
emilijo Presao sam 10 igara od Naughty Doga. Crash 2 i Jak X sam igrao, ali nisam zavrsio, dok Jak 3 nisam ni upalio. Ne znam koja mi je najdraza. Mozda CTR. Nadam se da ce dobiti remaster kao i prva 3 dijela.
renda Sve, i to nekoliko puta, TLOU oko 10 puta, Uncharted serijal oko 5, osim cetvorke koju sam tri puta, Crasheve sam prestal brojat, a Jak serijal dva puta.
densetsu Presao sam treceg Crasha, prva dva Uncharteda te The Last of Us. Jos imam prvog Jaka na PS3 za odigrati.
crnisokol Odigrao Jak & Daxter: The Precursor Legacy HD, dvojka i trojka nikako da dođu na red. Također sam odigrao Uncharted trilogiju na PS3, uskoro nabavljam PS4 Pro pa će pasti Uncharted 4 i The Last of Us.
profMANTIKOR Uncharted: Drake' FortuneUncharted 2: Among ThievesUncharted 3: Drake's DeceptionThe Last of UsUncharted serijal je obavezna lektira za ps3. Vrhunska igra, genijalan dijalog i majstorski gameplay. Grafika bez premca. Uncharted me obilježio zauvijek. :) Prije se uvijek spominjala Lara i TR kao sinonim za akcijsku avanturu i tps, ali danas je to definitivno Uncharted serijal.I šećer na kraju, The Last of Us. To je remek djelo.
maverick Dakle, zaigrao ih puno, a presao samo:Jak 3 (1x)Uncharted 2 (2x)The Last Of Us (1x)Planiram se natjerati konacno prijeci u3...
emilijo Dakle, samo su Uncharted 1&2 odigrali svi clanovi ovog foruma koji su sudjelovali u anketi. Ocekivano, najvise glasova su pokupili Uncharted nastavci i TLOU.
resident_evil Igrao sam sve a jedino nisam prešao prvog Crasha, Jak II, III i X. Imao(možda hoću jednog dana) sam u planu nabaviti Jak trilogiju za PS3 da pređem drugi i treći dio.Na Crash serijal na sivonji potrošio sam sate, ma šta sate dane također na PSP-u sam ponovno prešao CTR i III. Jak mi je uvijek bio dobar serijal al ni približno ko Crash. Onda se pojavio Uncharted pa TLOU na koje sam isto potrošio masu vremena.
emilijo Jak 3 je jedina Naughty Dog igra koja je izašla za PlayStation konzole, a koju nisam odigrao. I ne mislim da ću je ikada odigrati, iako je imam. Inače, izuzev prvog Jaka, Jak serijal mi je najgori od Naughty Doga.Btw što mislite da li će Sony izbaciti remejkove prva tri Uncharteda (ili samo drugoga koji je po mnogima najbolji) i prvog TLOU-a za PlayStation 5? Ja bih volio.