fakat je vec nevjerojatno koliko je puta PSN vec bio down ove godine. da imam ps4 to mi cak i nebi bio toliki problem posto uglavnom igram SP u igrama ali ipak razumijem vas sve koji ste bijesni pogotovo sto je sve vise igara kojima treba internet veza(destiny, driveclub, titanfall itd.). u novoj godini stvarno nek im bude prioritet da srede PSN kako treba ili da bar bude u rangu live-a. ja sam kupnju PS4 definitivno odgodio do uskrsa, ionako ne mogu sav svoj backlog do tada rijesiti, pogotovo mi vita tu zadaje slatke muke
btw. bilo bi lijepo od njih da svima udjele neki store kredit ili cak igru zbog nanesene dusevne boli.
PSN Status: Online
Nema potrebe za nekim kompenzacijama, ipak konzole nisu always online i moze se igrati i bez interneta. Naravno, ne sve, ali par dana i to ne njihovom krivnjom ipak nije razlog za nadoknade. Nije ovo 2011 kad je pao mjesec dana i jos pokrali osobne podatke.
Da meni djeca ne gledaju Jubito preko konzole ne bih je ni spajao na net osim da skinem igru.
A ovi cesti padovi me potpuno odbijaju od kupnje bilo kakve online igre. Destiny je sigurno zadnja, a Ubisoft je toliko zasrao motku da mi sav entuzijazam za The Division netragom nestao.
Što se mene tiče, ne treba biti nikakvih kompenzacija, ali PSN je stvarno loš od izlaska PS4, a sigurnost im je u k.
E sad, kad se već mora imati PS+ za online igranje, onda očekujemo i kvalitetnu uslugu.
Klinci, pa i stari prdonje ko nas tu većina :) hoćemo zaigrat sa prijateljima preko blagdana i nismo mogli (eto danas radi... zasad) mislim, to je stvarno neprihvatljivo. Trpimo taj Sony i lojalni smo njihovoj (sve lošijoj) gaming usluzi. Da se ovako nešto slično stalno događa u nekoj drugoj industirji, pa padale bi glave.
Definitvno smo zaslužili velliku ispriku, u najmanju ruku nekakve igre, popuste ILI UKIDANJE NEOPHODNE PS+ PRETPLATE za online igranje (jer i tako ne osjetimo u što se ti silni novci ulažu)
meni jos psn ne radi,trebam prodat igru i deaktivirat slot a nemogu uci,doslovno cu poludit
Ni meni
Probajte promjeniti DNS u 8.8.8.8 i 8.8.4.4 i MTU na 1473
meni je sve to na nuli i
ip adress i subnet mask i default gateway i primary i secundary dns.hitno mi pomoc treba.
isao sam na set up nternet connection pa na manual
nemogu se ni na wifi spojit
probati ću promijeniti kad dođem doma,ali imam frendova kojima radi, a nisu ništa mijenjali
pise kad internet postavljan automaic na lan kabel-cannot obtain an IP address within time limit
CE-33984-7
ja isto ne zelim da moram sam postavljati,nego da se spojim sam.
majke mi mile dodje mi da imam broj od njih tamo da nazovem i da se derem na njih sat vremena,ne iskljucujem udaranje!!
sve im treba platit,svaku kunu su nam uzeli,igre sve sto izlaze su smece ili remasterd i sad ovo za online usred blagdana.ja sam bjesaan
probati ću promijeniti kad dođem doma,ali imam frendova kojima radi, a nisu ništa mijenjaliI meni isto normalno radi. Ali ovaj savjet sam nasao na redditu, pise da pali vama koji imate problema... Probajte s tim custom postavkama.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
pise kad internet postavljan automaic na lan kabel-cannot obtain an IP address within time limitovo sam našo na netu:
CE-33984-7
ja isto ne zelim da moram sam postavljati,nego da se spojim sam.
majke mi mile dodje mi da imam broj od njih tamo da nazovem i da se derem na njih sat vremena,ne iskljucujem udaranje!!
sve im treba platit,svaku kunu su nam uzeli,igre sve sto izlaze su smece ili remasterd i sad ovo za online usred blagdana.ja sam bjesaan
Re: Not able to connect via ethernet error code (CE-33984-7)
OPTIONS
Nov 29, 2013
Merikku and SneakyKorean. I had the same problem but until today. I was so **bleep** off that I wanted to break my ps4. So there's only one step to do and its very easy. Ok, what you have to do is that you have to disconnect your internet provider/box and your router. Then five minutes later maybe one minutes. After a minute in plug/connect your internet box and router. After that wait another minute so the internet can load. Right after that go to network and set up new connection. Then lan cable and click all automatic and do not use proxy server . Right after that test connection and your good to work. This should work. If it helped please reply back and add me on ps4 (psn) Gamertag/Id: xUnrealKILLCAM. This is my gamertag/ id for xbox and play station 4. Send me a friend request and message that its you. Thank you.
i sta je MTU na 1473?
gdje da to promjenim
a MTU jesi stavio na 1473??
a MTU jesi stavio na 1473??ne ,gdje da to promjenim?
eco
i sta je MTU na 1473?http://vimeo.com/107871028
gdje da to promjenim
stari uspjelo,imas moju sliku i samo ukucas sve isto i taj mtu kad te pita i spojio sam se.
super...
I, jel se Sony oglasio po pitanju odmazde za nerad PSNa? Ima li šta?
I, jel se Sony oglasio po pitanju odmazde za nerad PSNa? Ima li šta?Zasto bi ista dali? Je li ti HEP vrati novce kad nema struje 2 dana? Uostalom, nije Sony kriv sto su neki debili odlucili biti debili u javnosti.
To bi bilo isto kao da covjeka pregazi auto, a ti od njega trazis odstetu za okrvavljene cipele.