Cole Što znači puno? Koliko ste prodali a koliko je vraćeno na reklamaciju u postotcima i je li definitivno problem vezan uz high refresh gaming? Je li vaš uzorak uopće reprezentativan za regiju ili EU? Ako dobar dio prodaje ide na Hisense logično da će biti i više TV-a koji će biti vraćeni zbog nekog problema, tim više ako su kvalitetom u toj nekom mid- budžet razredu.
Mi koji smo ih kupili smo svjesni da nisu top izbor, da Vidaa nije najsretniji OS (meni se TV znao zblokirati na Yt prije zadnjeg updatea i jedino rješenje je bio restart, bilo je problema s HEVC video reprodukcijom u 10 bita itd.), ali daleko od toga da samo neinformirani kupuju Hisense ili da su im TV-i smeće. Mislim ono, nagovaraš ljude da daju nekih 250 eura za bolji TV, a to je onak oko 50% više budžeta. Je li to potrebno prosječnom liku koji nema pojma treba li mu mini LED ili QLED, treba li preko 1000 zona zatamnjenja, 144 Hz, AALM i slične tech gluparije?
Da je problem na široj skali i o tome bi se pisalo, ali sumnjam u to da su specifični problemi vezani uz određene serije i modele, kao i kod svega. Lažni marketing s druge strane je osnova za tužbu, pa ono, je li stvarno došlo do toga da riskiraju reputaciju na taj način?