@chono7 LG oled paneli nisu sigurno bang for buck. pogledaj samo 2019 godine samsung je ODRAO sa qledom. Treba gledati market share bajo moj.
i mean ja prvi ne bi uzeo oled. da dam tolike pare za nešto što ima burn in 😃 e jebo to.
@JoelDrake btw da ne bi mislio da se hejtam LG ili nešto (i mean imam lg nexus telefon). Što jest jest, kad se priča o OLED panelima LG je tu tata, no problem je cijena i lifespan.
s druge strane Sharp je najbolji led lcd manufacturer. overall prodaja im saka pod sharp brandom van japana ali recimo do 2016 bili su veliki dobavljač samsunga dok foxconn nije sjebo motku. I sad od 2020 samsung više NE proizvodi LCD panele i svi QLEDovi od 2020 nadalje su sharp matrice. Samsungu se više ne isplati financijski proizvodit takve panele.
da ne pričamo kako samsung izbacuje novu tehnologiju QDOLED/QNED koji će vrlo vjerojatno sabit oled po kvaliteti.
JoelDrake Oderao ih je po prodaji zbog midrange modela, a OLED je samo flagship i tu gube bitku!
ali najveća bitka novaca se i vrti u consumer grade rangeu. Samo odabrani mogu kupit Sonyev tv od 60 soma dolara. (example)
Što misliš da Volkswagenu Bugatti donosi više novaca od recimo Škode ili Seata?