Vidi da sam mu rekao neka te sluša jer znaš ponešto o preplaćivanju stvari ;)
Da znam i živiti za 2300kn misečno, onda je svima najbolje bilo kad nisan moga proviriti iz kuce svi su guštali, sad ih jebe kako ja to sve mogu nisi jedini ni ti ni ti što te lajkaju...
Zato je i sjebano sve krenuvši od politike pa do ljudi, nije mi dobro ali bar je susjedu lošije...
Čovik je lipo doša i pita za savjet koji tv kupiti i rekao buđet koji je za prosječan tv i onda dodao za što mu triba, da malo mučneš glavom skužio bi ali ne to bi bilo previše.
Ipak je važnije doma u excel voditi evidienciju ko koliko troši i na što...
Po ovome pretpostavljan da mobitel nisi promino več barem desetak godina, auto naravno ne koristiš, roba se kupuje u second hand shopu...ili si samo nezaposlen pa onda dođeš ličiti frustracije na forumu onaj takozvani online ratnik.
Ništa dođi naći čemo posla samo jebiga tribati če se dizati malo ranije pa neznan eli ti odgovara, ipak je lakše siditi isprid dučana i natezati pivu koju ti je neko platio nego raditi i usput jebati mate onom što je kupio ajped od deset iljada.
Toliko odmene na ovu temu jer mi se doslovno gadi više....
Valentino17
Taj NU8 znam da je jako dobar tv, a QLED serija 6 isto nije loš najbolje ti je đir do dučana pa vidiš kako to uživo izgleda.
Sad ti samsung daje xbox konzolu uz QLED ali mislin da je to uz veču seriju pogledaj malo po netu