Tuhy
Znači…
Prekjučer zovem servis u Rijeci gdje sam predao televiziju. kažu da im ništa nije javljeno nakon šta su poslali upit u Hanžek te da nazovem Pevex i vidim da možda nisu oni njima direktno javili šta i kako dalje.
Zovem Pevex, kažu mi da nemaju ništa po tom pitanju.
Jučer zovem Hanžek u zagreb i ovi u čudu gledaju i kažu mi da su još 16.1 poslali dopis u pevex da se uređaj zamjeni ili dobijem povrat novca. 13.1 sam osobno predao televiziju u servis.
Zovem jučer opet Pevex i javi mi se neki tip i traži, traži, traži i kaže odjednom, evo došla je kolegica i kaže da nije ništa došlo BEZ DA SAM REKAO IME I PREZIME ILI SERIJSKI BROJ. Tu gubim busolu i kažem im da u 14.30 dolazim po novce i neka me više svi ne zajebavaju jer ću zvati udrugu potrošača.
Nakon tog poziva kroz 20 minuta mi zvoni telefon, nepoznat broj, čovjek se predstavlja i kaže kako je neki voditelj čega nečega u Pevexu koji je trenutno na godišnjem i da se ispričava jer su "zagubili" moj slučaj i evo UPRAVO su to riješili da mogu tokom dana doći u centar po novac ili zamjenski uređaj.
Dolazim u Pevex, nemože mi odmah vratit pare na karticu sa kojom sam platio jer "nešto ne valja" kada stavim karticu u POS i da će kroz DVA TJEDNA novac biti na računu!
Nema šta, fantastičan rad svih skupa!
Nisam inače agresivan kod takvih stvari i znam da nije svaka osoba kriva, ali da nisam zvao i davio i postavio se malo agresivnije, čeko bi do kraja godine!!
Neki dan uzeo TCL C6K, koji ću na kraju dati curi, (ona mora kupiti televiziju, komplicirano) i idem po C7K jer sam uzeo povrat novca a ne zamjenu za TV