Nemam ovu seriju u dućanima, imam PUS6501, ali čital sam recenzije, i nisu ju baš nahvalili.
Teško mi je bit nešto objektivan sa Philipsom, dva frenda su imala problema sa njihovim telkama unazad godinu dana, i imal sam još bar 4-5 servisa u dućanu / zvano telefonski da nekaj ne šljaka.
A nemrem se sjetiti gdje sam čital, al dvojica ljudi su baš brutalno sposrali tu PUS6412 seriju...znam da sam pokazival jednome liku u dućanu, te je baš zbog toga uzeo ovog dolje Samsunga kojeg sam spomenul.
U globalu nemrem reć da bi kupil zadnje smeće ako uzmeš Philipsa, ali uvijek ima neka bolja alternativa. Ima Android i Ambilight, al ne znam...nije mi Philips što je bilo, bar ne u tim (o)srednjim klasama.
Serija 7501 je posve druga priča, al jbga, on košta.
Taj TV mi se jako dopada, makar, dobiš Sonyev XE9005 za približniu cijenu, tak da opet nebi uzel Philipsa :)
U ovom slučaju, prije bi uzeo i Panasonic 50EX703 (5400 kn) ili Samsunga 49MU6402 (oko 5700 kn, ak se ne varam...znal je biti i jeftiniji).
Nisu best TV-i za HDR prikaz, ali itekak dobri za bilo što drugo.
Ovaj vikend su kod nas u Sancti Sonyi bili na 15% za cash, te se 49XE8005 mogal dobiti za 5650 kn, a to je, po mom skromnom mišljenju, best buy u tom cjenovnom rangu što se kvalitete slike tiče.
Niti sa 49UJ7501 LG-em se nebi pogriješilo...to je prva serija LG-a koju bi ja osobno uzel u razmatranje.
Serija 6 je ok, ali opet, da se nać kvalitetnija alternativa