Najbolji tv-i za gaming/filmovi/sport kompletno što nude su definitivno LG OLED C9 i CX, preventiva za burn-in na serijama 8, 9 i X je puno bolja nego one serije ranije, nakon ukupnog gledanja od 4 sata, bilo u komadu ili jučer dva sata i danas dva kada tv ode u stand by mode napravi kratki pixel refresher negdje oko 3 minute, a dugi pixel refresher napravi kada bude 2000 sati rada, ovdje imate o burn-in
osim toga tko gleda jedan te isti sadrzaj 20 sati dnevno i tako mjesecima neka si nađe život 😁 imam model C9, filmovi i serije s eksternog diska i gaming, plus kanali i ni malo se ne brinem za burn-in, btw u Europi kod flagship modela vodi LG OLED i kupci preferiraju dijagonale od 55" dok u Americi vodi Samsung QLED i kupci preferiraju dijagonale od 70" i više a znamo kako je OLED u dijagonalama 77" znatno skuplji, ja samo znam da se na LED ekrane više ne vraćam, s moje strane C9 ima sve: od odlična kvalitete slike, za jedan tv odličan zvuk, media player koji čita sve živo, remote daljinski i webOS pun pogodak, HDMI 2.1 na sva 4 porta su future proof, zaista kompletan uređaj, ako vam novac nije problem idite na OLED, oči će vam biti zahvalne 😁!