Normalno da će je otvarati 10 min tako da mogu ubaciti 2 reklame unutar videa
Ad revenue bitch.

Meni su bolji komentari ispod HCL-ovih recenzija, gameplayeva i ostalo.
"Sub za sub" , "igram majnkraft subskrajb"

Zato sam ih ja makao sa sub liste, dok su imali 20k pretplatnika imali su super stvari, sad je samo lova u pitanju.

I recenzije igara su im dosta lose bile dok sam ih citao, ne znam kakva je sad stvar

8 dana kasnije

PS4 slim od 1 TB bundle:

a) Call of Duty: Infinite Warfare i Call of Duty: Modern Warfare  dolazi  5.10.2016.
b) Uncharted 4: A Thief’s End + DualShock 4  5.10.2016.
c) Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition  dolazi 4.11.2016.
d) Watch Dogs 2 + Watch Dogs 1  dolazi 4.11.2016.
e) Final Fantasy XV  dolazi 4.11.2016.
f) Fifa 17 - već stiglo

Kolika ce biti cijena novog Platinum headseta u Sancte?

1000+ kn moja procjena.

1000+ kn moja procjena.
To je 100%. Na engleskom amazonu je 130 funti. Znaci kod nas 1300 kn?

Btw Da li ce biti dovoljno Pro konzola na launchu u Sancte?

mjesec kasnije

Odlican deal, neznam jel ima bolji kod nas...

mjesec kasnije

Fenomenalan bundle

http://www.sancta-domenica.hr/playstation-4-1tb-slim-uncharted-4-driveclub-ratchet-clank-family-bundle.aspx

2 godine kasnije

Moj dojam za PS4 Slim 1 TB na osnovu  igranja Spider-Man je jako pozitivan. Osim kad se igra instalira, konzola je i tijekom igranja praktički nečujna.

Jedina mana koju zasad mogu navesti je nestabilnost u vertikalnom položaju i u tom slučaju blokiranje donjih ventilacijskih otvora. No i to sam sredio s 2 kutije za CD-e, sigurno da neću dati 200 kn za orginalni stalak. Možda uskoro uzmem neki jeftini zamjenski, ipak je to komad glupe plastike.

I da, šteta što se svjetlo na kontroleru ne može kompletno isključiti. Za mene (i vjerujem veći broj ljudi (sasvim nepotrebna i iritantna mogućnost. I baterija bi samim time dulje trajala.

Da slim je najtiši.
Jedini razlog zašto sam ga uzeo a ne pro..

Moj dojam za PS4 Slim 1 TB na osnovu  igranja Spider-Man je jako pozitivan. Osim kad se igra instalira, konzola je i tijekom igranja praktički nečujna.

Jedina mana koju zasad mogu navesti je nestabilnost u vertikalnom položaju i u tom slučaju blokiranje donjih ventilacijskih otvora. No i to sam sredio s 2 kutije za CD-e, sigurno da neću dati 200 kn za orginalni stalak. Možda uskoro uzmem neki jeftini zamjenski, ipak je to komad glupe plastike.

I da, šteta što se svjetlo na kontroleru ne može kompletno isključiti. Za mene (i vjerujem veći broj ljudi (sasvim nepotrebna i iritantna mogućnost. I baterija bi samim time dulje trajala.
Kupi zamjenski za 30 kn, isti k.
https://m.aliexpress.com/item/32801517945.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32801517945&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=7622amp-_xI6KNHItyAF0ByGK-BU6A1543343879288

5 godine kasnije

Ne znam gdje da metnem, ali na današnji dan prije 10 godina izašao je PS4 u NA. Sretna obljetnice plejstejšene 4.