Fenix Po svemu sudeći novi Battlefield će nam donijeti raznovrstan asortiman bojnih polja. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Nexus Nema ni jedne po snijegu :(Možda ova zadnja sa upitnikom je snježna :)Mene najvise zanima ova mapa Argonne Forest. Bilo bi odlično kada bi mogli zapaliti pola šume sa onim bacačem plamena :)
viper89 Ja sam samo cekao da potvrde Argonne. Znao sam da ce biti u igri Obavezno poslusajte/pogledajte (preporucam i filmove iz klipa)Nenad_87 19Marksman89 https://youtu.be/NMqVrrBfMYI
praetorian Nema ni jedne po snijegu :(Možda ova zadnja sa upitnikom je snježna :)Mene najvise zanima ova mapa Argonne Forest. Bilo bi odlično kada bi mogli zapaliti pola šume sa onim bacačem plamena :)to mozda na next genu ce i bit moguce
Nexus Nema ni jedne po snijegu :(Možda ova zadnja sa upitnikom je snježna :)Mene najvise zanima ova mapa Argonne Forest. Bilo bi odlično kada bi mogli zapaliti pola šume sa onim bacačem plamena :)to mozda na next genu ce i bit moguce FC2, FC3, FC4...znači može se kao što viper89 kaže.
praetorian To ti je imao far cry 2 jos na last genuDa znam da je Fc2 imao odlicnu destrukciju. I onda su to u nastavcima drasticno skresali
no-name SW: Battlefront je imao mapu po snijegu, tako da ne vidim razlog zasto ne bi mogao imao i BF 1.