Itko kupovao nekakve zamjenske baterije za kontroler, vrijedi li mijenjati?
Ja sam ti kupio dva komada sa E-baya.... ali došle iz Hong Konga....
Kao, orginal i to sve....

Jednu sam zamijenio i mislim da mi drži kao i stara.... tj. drži mi koliko i na drugom joysticku, a taj isto imam par godina....

Po mom skromnom mišljenju, ne isplati se, da se vratim nazad, radije bi si kupio duži kabel i imao uštekan gamepad non stop...
A znaš li možda gdje ima duži kabel od 2m?

U chipoteci sam gledao i rekli mi da nema duži od 2m. Idealno bi mi bilo 3m.

Imas produzni USB, ja ga koristim, 2m, jebena stvar, imas ga u Elipsu, Linksu, cak ga i Interspar ima.

Ne znam stvarno, nisam još gledao, jer nisam još kupovao...
Konzola mi riknula...

Poslano sa mog WAS-LX1A koristeći Tapatalk

Ne znam stvarno, nisam još gledao, jer nisam još kupovao...
Konzola mi riknula...

Poslano sa mog WAS-LX1A koristeći Tapatalk
Eh  :(

Imas produzni USB, ja ga koristim, 2m, jebena stvar, imas ga u Elipsu, Linksu, cak ga i Interspar ima.
Imao sam jedan kao produžni, ali mi nije htio punit. Sad je li bio loše kvalitete pa nije dosta struje išlo kroz njega ko će ga znat.

Ali baš ću uzet jedan u Elipsu ili Linksu pa ćemo vidjet.

@Brijac

Pusti ove modne mačke, ne znaju oni niš. ? 

@thaurban
https://media.discordapp.net/attachments/298204866034139137/566301898664181760/oak2mc2p8hr9ajyihyns.png

OVO JE THE SHIT

Ne znaju ljudi šta valja

5 godine kasnije

Zna li itko bude li kakvih akcija na kontrolere oko BF-a i prije Božića?

Jbt Dualshock 4 skuplji od Dualsense-a.

To zato da mogu spustiti

Brijac

Dan danas koristim PS3 kontroler za PC gaming, Steam ima odlicnu podrsku i ostale non Steam igre spremam u Steam Library za podrsku, PS3 kontroler je dosta dugotrajniji i robusniji od svih novih kontrolera.

Za neke Microsoft Store igre koje iskljucivo podrzavaju Xbox kontroler, postojo profi reWASD program koji ukljucuje bilo koji kontroler kao Xbox-ov, program preuzme dio u Windows sucelju za kontroler, najkvalitetniji program koji je cak i u bespucima Videoteke™ tesko naci.

PS3 kontroler ima super trajnost baterije, ali triggeri su teški užas. Za PC je najkomotniji izbor X360 kontroler ili XO, što zbog xinput apija odnosno plug&playja, što zbog kvalitete. Meni moj žičani X360 radi i dalje bez problema, kao i Logitech MX 518. Kvalitetna periferija traje dugo.

Heat

Počeo im je BF, ali nema ništa. Mislim da ih nemaju ni na stanju pa zato nema akcije. Imaju samo jednu boju DS4 i tjt.

Zero

PS3 triggeri su sasvim ok, imaju progresivnost i solidni su za auto-moto simulacije, ne vidim bas neku razliku naspram PS4, PS5 kontroler je malo finiji.

Kljuc je drobiti i koristiti stari hardware prije nego se kupi novi, PS3 kontroler je veoma trajan i zato ga jos koristim pored PS4 kontrolera jer obavalja svoju funkciju odlicno.