Nexus "Ne možete promijeniti ono što se dogodilo. No, još uvijek možete promijeniti ono što će se dogoditi", Sebastian Vettel. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Flipper Bravo za recenziju. Sve bitno što me zanimalo naveo si tako da sam došao do zaključka da kao ljubitelju F1 svijeta ova igra je obavezna. Još tamo od F1 97 nisam odigrao baš s guštom F1 naslov. Ovaj bi mogao.
CroZac_Drake Ima split screen MP? Sjećam se da mi je to bila jedna od dražih stvari za igrat s ekipom na sivonji i PS2....super reca :
Nexus Nažalost nema split screen :/Jbg malo koja moderna igra uopće misli na to.CroZac_Drake Flipper Hvala :) Flip svakako probaj.
viper89 Nažalost nema split screen :/Jbg malo koja moderna igra uopće misli na to.Star Wars Battlefront
Nexus Nažalost nema split screen :/Jbg malo koja moderna igra uopće misli na to.Star Wars Battlefront Morali ugurati u očaju nedostatka sadržaja
Solid_Snake Sjajna recenzija, šteta za split.Baš instalirao neki dan Need for speed Hot Pursuit, mislio sa burazom igrati malo couch coop i skroz se razočarao kad sam vidio da je split u toj vožnji nepostojeći...
Nexus Mali update od Codemastersa da stiže patch za AI danas za PC, a uskoro za konzole :)http://forums.codemasters.com/discussion/45687/pc-patch-notes-02-09-2016#latest