1.Koji ti je najdraži i najsmješniji post na forumu dosad? (Znači 2..)
E jesi me zeznuo, ima toliko dobrih i smiješnih postova da sam izgubio sate tražeći najbolje.
Al ovaj me uvijek dobro nasmije
https://youtu.be/V9JQDY5MTdg
2.Koji ti je najdraži RPG koji si igrao? Uvjerljivo Deus Ex: Human Revolution. A to mi je ujedno i jedna od najdražih igara.
Jbg, Chono je rekao da je smijesno uopce nazivati Division RPG-om.
3.Koliko puta i kome si dao guzice pa si osvojio onu igru na Good Game-u?Previše. O imenima nećemo.
4.Da imaš jednu super moć koja bi to bila? Letenje, čitanje misli, putovanje u prošlost, predviđanje budućnosti itd? Odlično, ali i teško pitanje. Nakon sekunde razmišljanja bih rekao nevidljivost jer je to vrlo zabavno i mogao bih zajebavat ljude
No nakon dužeg razmišljanja bih izbor sveo na ove 3: upravljanje vremenom, telekineza ili super inteligencija. Mislim da je najbolja super inteligencija, ali to je onda chetanje u stvanom životu. Ma uzeo bih upravljanje vremenom i ispravio neke pogreške iz prošlosti i olakšao bih si budućnost.
5. Nakon kojeg gledanja si shvatio da je šora baš loše odrađena u worriorsima?Točno se sjećam, nakon 14. Znam da šora nije vrhunska, ali baš mi nekak paše u filmu.
6. Jesi ovo ti?Jesam, ja sam David Cvetković.
7. Kad bi tvoj lik bio prenesen u RPG igru, koji bi bili tvoji atributi vezani uz strength, dexterity, intelligence, constitution, speed i perception na skali od 1-10?Uf, ako vas zanimaju objašnjenja, pitajte, za sad ću samo brojeve stavit.
Strength – 6
Dexterity – 8
Intelligence – varira između 3 i 9
Constitution – 7
Speed – 8
Perception – 7. Ovo se, imam dojam, srozalo u zadnje vrijeme
8. Koji "nahsub" osvojiti i koju posluku Markanu poslati?Nahšub neka bude Striker Holster 268 sa svim statsima preko 700, a poruka neka mu bude da se više makne s Divisiona jer je 5 puta veći ovisnik od mene Ali budem mu i ja to rekao ovih dana.
9. Gdje se vidiš za jedno 10-15 godina?Ne znam gdje se vidim za 15 minuta, a kamoli za 15 god. Ali nadam se sa uspješno završenim faksom, solidnim poslom u struci, svojim stanom/kućom (puno bi radije u kući živio). O obitelji trenutno još ni najmanje ne razmišljam, tko zna kako ću u budućnosti. Ali kako ja baš i ne razmišljam previše o onome što će se dogoditi, nego o onome što se trenutno događa, tko zna gdje će me put odvesti. Ali gdje god da me odveo, najvažnije da budem sretan i zadovoljan stanjem u svom životu.
10. Sada kada je već prošlo izvjesno vrijeme, koje je tvoje generalno mišljenje o FFA portalu i communityju (pros and cons)?Community je gotovo besprijekoran, stvarno imamo fantastične članove ovdje koji pišu kvalitetne postove. Svaki dan se ovdje vraćam i čitam sve sa užitkom. OK, ima tu nekih članova sa čudnim mentalnim sklopom, ali to ne umanjuje vrijednost ove zajednice.
O portalu sve najbolje, svaka čast svim ljudima koji pišu za njega. Ja se nekad zamislim da pišem, ali imam dojam da bih često znao izgubiti volju, valjda zato što više nisam baš toliko u gamingu kao prije i ne pratim ga toliko. Pisanje za portal zasigurno iziskuje dosta vremena i ja to pokušavam nagraditi sa čitanjem što više vijesti.
11. Top glumac i glumica i fimovi u kojima su glumili da su ostavili takav dojam na tebe?Najbolja gluma koju sam ja ikad vidio je ona Christiana Balea iz American Psycha. Savršeno odrađeno
Nicholson u Shiningu, Denzel u John Q-u, DiCaprio u Aviatoru, Gyllenhaal u Nightcrawleru, DeNiro u Ragingu Bullu su još neke od fantastičnih gluma.
Što se tiče žena, šta ja znam, ostala mi je Blanchett u pamćenju po odličnim ulogama kao Aviator ili Blue Jasmine, Streep u Krameru, Hillary Swank u Boys Don't Cry, Portman u Leonu...
12. Imaš li još neki hobi osim igranja i gledanja filmova i serija, a koji je produktivnije naravi?Hmmm, na pamet mi pada jedino sport. Zadnjih 10 godina svako ljeto treniram vaterpolo, obožavam taj sport, kao i plivanje tako da svaki slobodni trenutak prek ljeta provodim u vodi. A i ovdje u Zagrebu znam svaki par vikenda otići na igralište bacit koju partiju šice ili nogometa.
13. Kakvu spizu volis?Ima dosta toga. Pohano meso s rižom, bolonjeze, ćevape s lepinjom i lukom obožavam. Od jušnatih jela grah najviše, to bih mogao svaki dan jesti. Pogotovo onaj gusti koji dida radi. A i klasično, ne smijem zaboravit pizzu napomenut.
14. Doom ili Quake?Unreal Tournament.
15. Od dosad osvojenih izdvoji najdražu i najgoru platinu te objasni zašto?E jesi me usosio sa najgorom. Najdraža mi je Unchated 2, makar mi je Sleeping Dogs blizu. A sve su mi drage kad sam ih već osvojio, ali možda bi mi najmanje draga bila Brink. Mislim igra je odlična i Platina nije baš lagana, ali znam da je zadnji trofej dosta ovisio o sreći i da sam ga dobio nakon puno živciranja.
16. Što želiš da se promijeni u tvom životu do tvog sljedećeg rođendana?Da postanem ambiciozniji. Mislim i znam da mogu neke 'velike' stvari postići, ali moja OGROMNA lijenost me često zaustavlja na tom putu.
17. Dali si razmisljao o strucnoj pomoci po pitanju ovisnosti o Divisionu?Ovisnost o Divisionu je dobra ovisnost
18. Da se možeš vratiti u vrijeme i promjeniti/zaustaviti samo jedan događaj, koji bi to događaj bio?Možda je malo cringey i cheesy, ali ima jedna cura koju sam malo prelako odbacio. Možda imam čudne i visoke standardne, ali to je jedina cura koju sam u životu upoznao, a da se vrijedi potruditi oko nje. Mislim da bih sa svim ostalim curama popizdio nakon 2 dana i poslao ih u onu stvar, ali ta je stvarno nešto drugo. Pametna, duhovita, zanimljiva, zgodna, ono ugodno ti je u njezinom društvu, nikad neće s visoka gledat na tebe, ali opet će te uvijek iznenadit i to pozitivno. Jednostavno sad kad gledam, ne mogu a da ne budem oduševljen njome. Stvarno je drugačija od svih drugih cura. A prije par godina kad me doslovno obožavala i skroz mi se otvorila ostao sam prilično ravnodušan. I onda se ona lagano ohladila od mene, a meni je tek pred 2 ili 3 godine došlo u glavu što sam propustio. Mi smo i danas u OK odnosima, ali jbg, svoju sam šansu propustio. Ako mi se ikad pruži druga šansa, bit ću pametniji.
19. Počinju li ti vibrirat ruke lagano od iščekivanja menkajnd divajdeda?Malo preslabo. Ali čim ga se dočepam počet će. I neće stat dok ne završim igru.
20. Koja je po tebi igra koja je najvise utjecala i promjenila gaming. (moze i vise igara)Mene si našao s tim pitanjem, a igram ozbiljnije (kolko-tolko) od 7. generacije konzola
Iskreno ne znam stvarno, možda je Space Invaders, možda Super Mario, možda Legend of Zelda. Nisam igrao igre kad se gaming jako mijenjao.
21. Opiši ukratko svoj početak u gamingu.Tata je tamo 99. krenuo igrat UT, ja sam ga stalno gledao dok nisam 2,3 godine kasnije i ja to počeo igrat, ali bio sam još premali da bi to bilo nešto ozbiljno. U isto vrijeme sam se i igrao na Gameboyu i tamo sam prešao Super Mario Land 2 (mislim da se tako nekako zvala igra) valjda 50 puta. Obožavao sam tu igru. Kao i Kirby Flipper. I to sam otprilike igrao sve do 2005. kad sam imao negdje 9. godina i tata nam je kupio PS2. E tad je i krenulo malo ozbiljnije, uživao sam igrajući GT4, San Andreas, Black, F1 2005/2006.
Moglo bi se reći da su početci bili dosta siromašni i da nisam igrao na previše platformi i previše igara, ali meni je bilo sasvim dovoljno.
22. Što misliš kako i zašto neki igrač postane fanboy?Zavoli neku igru/stvar toliko fanatično da više nije objektivan i da ne vidi njezine mane ako ih ima. U raspravama tu igru/stvar brani do smrti.
23. Najdraži ženski lik iz video igara?Sonya Blade.
Zezam se. Mislim da je Clementine iz Walking Deada, makar ima još dragih kao Elena/Chloe iz Uncharteda. Nisu ni Elizabeth iz BioShock: Infinitea i Ellie iz TLOU-a loše, ali nisu mi toliko savršene kakvim ih se smatra.
24. Zasto si odustao od oglasa u kojem trazis hakere da napadnu Naughty Dog?Zato što sam shvatio da sam retardiran
25. Misliš li da je 25 pitanja previše za "Člana mjeseca"?20 je optimalno.