Već dugo vremena hoću igrat tu igru i čekao rasprodaju dok je nisam dobio u sharingu Steama od kolege. Rekoh sam sebi; ajde da vidim šta je s tom igrom. Znao sam da ne traje dugo, tamo negdje 4-5 sati, tako da sam je krenuo igrat u ponoć i do 4 ujutro bio gotov s igrom. Iznimno iskustvo, potpuno drugačije nego sve do sada što sam igrao. Stvarno sam bio napet i nekako u grču, što zbog toga što sam umoran bio, ali je isto tako i na taj način to bilo puno imerzivnije iskustvo. Igra je inače teški prosjek po metacriticu i općenito recenzijama i dojmovima. No meni se je jako dopala. Moram priznat da izgleda savršeno, kontrole su i više nego dobre, sve radi kako treba. Možda bi trebala bit i HC težina gdje se hintovi nesmiju i nemogu koristiti. Uglavnom sjajna ideja i zanimljivije istustvo nego li je slična stvar bila ekranizirana u vidu filma Gravity. Odlična glazbena podloga u određenim trenucima također. Meni je igra taman za nekih sedam od deset. Inače bi rekao objektivno šest, no trajnost i to što mi se svidjela je baš čvrsta sedmica.

Igra je meni vrijedna kupnje po sadašnjoj cijeni; nudi impresivne vizuale, atmosferu, zanimljivu i jednostavnu priču i poprličino realnu, ali i ugodnu gameplay mehaniku...