Odlična recenzija. Da, i meni se čini da je ovaj naslov najprikladniji za VR. Inače mi baš pari na Gravity, koji je po meni podosta naporan film.

godina kasnije

Već dugo vremena hoću igrat tu igru i čekao rasprodaju dok je nisam dobio u sharingu Steama od kolege. Rekoh sam sebi; ajde da vidim šta je s tom igrom. Znao sam da ne traje dugo, tamo negdje 4-5 sati, tako da sam je krenuo igrat u ponoć i do 4 ujutro bio gotov s igrom. Iznimno iskustvo, potpuno drugačije nego sve do sada što sam igrao. Stvarno sam bio napet i nekako u grču, što zbog toga što sam umoran bio, ali je isto tako i na taj način to bilo puno imerzivnije iskustvo. Igra je inače teški prosjek po metacriticu i općenito recenzijama i dojmovima. No meni se je jako dopala. Moram priznat da izgleda savršeno, kontrole su i više nego dobre, sve radi kako treba. Možda bi trebala bit i HC težina gdje se hintovi nesmiju i nemogu koristiti. Uglavnom sjajna ideja i zanimljivije istustvo nego li je slična stvar bila ekranizirana u vidu filma Gravity. Odlična glazbena podloga u određenim trenucima također. Meni je igra taman za nekih sedam od deset. Inače bi rekao objektivno šest, no trajnost i to što mi se svidjela je baš čvrsta sedmica.

Igra je meni vrijedna kupnje po sadašnjoj cijeni; nudi impresivne vizuale, atmosferu, zanimljivu i jednostavnu priču i poprličino realnu, ali i ugodnu gameplay mehaniku...