Čak mi je i PES okej demo, ali ne znam jel igra za cijelu godinu.
FIFA je takva kakva je, nesavršena ali opet za mene bolji izbor od PES-a. Ja čekam napokon pravu karjeru. Ako se ne varam NFL ima nešto u stilu određivanja cijene dresova, karata i utječe na financije.
Ovdje kada se sjetim fife 16 zlo mi dođe. Lipe ne preneseš, transferi su totalno glupi, u atletic bilbao dođe netko iz njemačke itd
Meni je igra prebrza, ok kada se porihtaju slideri na 48-9 druga priča.
Ali fali razlika na terenu. Fali jebote da kada sa mrcinom od stopera se hrvaš sa malim kepecom od 170 cm i 50 kila da ga pometeš. A ne da su ravnopravni. To su još prije par godina nešto mijenjali kao da se to vidi ali qurac. Fali da se vidi individualnost, tko zna pucati, tko zna dodavati itd. Još se sjećam fife odavno i specialities za svakoga igrača... Ali to se ne vidi.
Recimo kod golmana bi se to trebalo vidjeti, a meni se čini da je De Gea, Neuer jednako dobar/loš kao i golman druge lige. Jednako popuše gol jednako dobro obrane nemoguće.
Ista stvar i udarci. Pucam sa Ibrom ili Felainiem u demo, jednako jako i dobro pucaju :/
Nažalost, izbor nam je kao i kod političara pa biramo manje zlo
Znam da će zasrati igru nakon par update-a
Isto tako znamo svi da se igra radi za masu, da bude svima jednako lagana/teška i da su svi podjednaki više manje uz neke iznimke. Jel tko bi igrao igru gdje te netko stalno guzi 5-0. Ovako dođeš kod nekoga i igraš 1 vs 1 i broj pobjeda/poraza ti je podjednak.
Još da maknu skriptirane pizdarije i igra bi bila barem 15 % bolja.