Meni se FIFA svida, fludina je jako, a igraci imaju dojam težine i inercije, ima dosta sitnih detalja koji su razlitici i moze ih se primjetiti kod ovih vecih zvijezda, naravno nece ih biti kod onih manje razvikanih igraca. Brzina mi je taman negdje i vidi se kod odredenih igraca da je izrazena na temelju ocjena koje posjeduju. Što se tice udaraca, dosta mi lijepo izgledaju i jako mi se svidaju. Eventualno sto se tice snage samih udaraca nema velikih razlika izmedu igraca, ali tu u igru ulazi preciznost, pa igraci sa slabijim ocjenama u šutu nisu precizni kao recimo Ibra,Bale,Ronaldo itd.
Golmani su rekao bih solidni i rade na principu obrane, ako ima obrambenih igraca oko protivnika i u bloku, odmah je i njima posao olakšan i redaju se obrane, ako je igrac potpuno sam, golmanu bas i ne ostaje previse izbora. Na trenutke malo nespretno reagiraju na jake udarce izvana kada te udarce izvode vec naveden zvijezde. Pass je dobio veliki upgrade s obzirom na proslu godinu i sada to lici na nesto i nema glupih grešaka kod najjednostavnijih dodavanja.
Velike promjene su napravljene kod prekida,slobodnjaka,kornera i penala. Iskreno me jako vesele i vec sam se poigrao s time i defintivno ce biti mjesta za taktiziranje i stvaranje svojih jednistvenih akcija. Penali su me najvise razveselili jer nisu vise linearni kao zadnjih godina i imam osjecaj da lopta moze ici u bilokojem smjeru i na bilokoje mjesto, dakle postoji vise opcija od dosadasnje 3 i defintivno ih nije lako branit.
Pohvale za Journey, koji nisam mislio igrati, ali kao sto je Marksman spomenuo. jedinstven dozivljaj i imas osjecaja da igras za nesto, a sve to prati storyline gdje sami odlucujemo o svojim odlukama, putem intervjua i izvan terena.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan i igra izgleda čisto, fluidno i sto je najvaznije friško/novo sa vecinom pozitivnim promjenama i nadam se da ce me isto docekati tamo 27.9 kada izlazi full igra.