Meni je igra užas, spora i troma, udarci koma, ko da pucam sa obrambenim iz Fife 16. Puno bugova, u svakoj drugoj tekmi neki bug dok ne izbaciš van loptu pa se "restarta". Obrana isto koma, ne mogu se nikako posložit. Ne znam, moguće da kao i svake godine treba se priviknut tak da moguće da bude i ok čim se "ufuram".
Ljudino to cekamo godinama.
Sporu igru koja nije fliper nego nogomet. )
Normalno da ne odgovara svakome, ali po meni bi sve trebalo bit sporije.
Akciju treba izgradit, a ne stisnit par puta X i tjt.
Meni sporiji tempo odgovara u Fifi.
Tako je čekamo ovako nešto godinama,sporo,akciju gradiš bas kao u pravom nogometu. Obrana je izmišljena ,sredina napokon je tu i može se lagano gradit akcija. Nema vise, uzmem gervinha i trci i gol. Ma jebote ja trenutno igram na rezervnom acc, Di mi frendovi igraju, da ne sjebem svoj pravi score, pa znam izgubit samo šta se divim kako me lik u onlineu izigra na vrh način , pa se ni ne trudim da recimo probam obranit. Kuzite šta ocu napisat. Ko u unchartedu, nekad se divim igri,akciji, ma svemu. Par puta sa brzim pretrcim ja beka, 10 m u njegovoj polovici, ali ako držim balun dugo, stiže i on, al sad mos ili izgubit,dodat, a najjače stat na balun, a on po ćevape ode. Malo su udarci izvana teški ,tj ne upadaju kao prije. Zasad top,top FIFA , ma ko bi reka da online igraš kao da si na slow stavija