maximalni Od 24. kolovoza igračima će za isprobavanje biti dostupno devet ekipa i dva stadiona. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Prika jeli moguce da ima dortmund,leverkusen,schalke,arsenal,liverpool i da su lincencirani??jeli cijela engleska lincencirana i jeli ima njemacka liga?
fatamorgana Je moguce je licencirani su ali samo Arsenal i Liverpool od engleza i samo ova 3 bundesligasa jos bude Bayern vjerovatno u to je to. Nema bundeslige :-P
dabrich jako loše izgleda pes ove godine po prezentaciji i dosad viđenom kupovao sam ga sad zadnje 4 godine za redom , a ove mislim da neču osim ako demo ne promijeni moje mišljenje
fatamorgana Jbg da se pes kupuje zbog prezentacije nitko ga ne bu kupio, ajd bar ce patcheri licence rijesit. Samo da omoguce nekako brze ubacivanje a ne preko edit moda jer ove godine ima dosta posla.
Prika Jbg da se pes kupuje zbog prezentacije nitko ga ne bu kupio, ajd bar ce patcheri licence rijesit. Samo da omoguce nekako brze ubacivanje a ne preko edit moda jer ove godine ima dosta posla.joj ima dortmund meni dosta,ja uzimam haha