SSuper je tekst

Sad ne znam jesam li možda previdio, al definitivno bi u korelaciju dodao ljudsku potrebu da skuplja nešto. Netko skuplja igračkice, netko vinilke, netko sličice za neki album a netko Pokemone. Plus taj RPG element gdje se valjda u čovjeku iznese više dopamina kako su mu likovi odnosno pokemoni razvijeniji (čini mi se da si nešto i napisao u tom stilu). Naravno to je potpomognuto i kompetitivnošću jer čovjeku nema smisla nešto radit ako nema cilj, a tu je cilj kako stenje žak houdek - biti najbolji kao nitko do sad.

Još eventualno uključiti u jednadžbu i to da je pokemon go najbliža interpretacija toga da si trener koji ide uokolo lovit pokemone. Znači, kako Ash ide uokolo lovit, tako igrač igre pokemon go ide "po svijetu" i lovi ih. Naravno, ne napušta dom niti mu je biti trener profesija, heh.

Sad ne znam jesam li možda previdio, al definitivno bi u korelaciju dodao ljudsku potrebu da skuplja nešto. Netko skuplja igračkice, netko vinilke, netko sličice za neki album a netko Pokemone.
Da, u pravu si, kod nekih je i to više izraženo, kod nekih manje. Kao u slučaju gamera i prikupljanja igara za kolekciju ili trofej hrčaka.

Bogami bilo je zanimljivo ljeto iza nas. E3 dosta kontroverzan, pa EURO2016 simulacija gdje smo skupili skoro 60k pregleda na FFA

Zatim Pokemoni i prvi put da su gameri (bez obzira kako ih klasificirali) usli znacajno u mainstream medije. Zao mi je jedino sto nije kolumna isla par dana kasnije, pa da se dotaknes NMS i kontroverzi koje ga okruzuju.

Mora on mene spomenut...

Bogami bilo je zanimljivo ljeto iza nas. E3 dosta kontroverzan, pa EURO2016 simulacija gdje smo skupili skoro 60k pregleda na FFA

Zatim Pokemoni i prvi put da su gameri (bez obzira kako ih klasificirali) usli znacajno u mainstream medije. Zao mi je jedino sto nije kolumna isla par dana kasnije, pa da se dotaknes NMS i kontroverzi koje ga okruzuju.
Bit će vremena za još kolumni i focusa, posebno što se tiče NMS-a. Sad mi je malo nezgodno popratiti i napisati sve što bih htio jer sam trenutno ograničen na 300 MB dnevno.

Mora on mene spomenut...
Nema Lexie pa netko treba preuzeti štafetu u disciplini "spominjanje Tuhyja u neugodnom kontekstu".

Što je s njom?

Prekinula sa dečkom pa plače od onda? 

Vratit cu se u velikom stilu

Beware Tuhy! I'm watching you!