Drake zanimljiva ekipa, osobno bi isao na Antonia da se otvori budget za uzimanje Aguera kasnije. Takodjer mislim da ne treba trositi vise od 9 sveukupno na oba golmana, i da su 2 skuplja branica (5,5 i 5,0) te 2 od 4,5 i jedan od 4,0, taman koliko treba trositi iza.
danex83 Ako si Ibru doveo sa 11,5 a pretpostavljam da jesi, kada je njegova cijena dosla do 11,7 za dovođenje, je tebi dosla da ga mozes prodat za 11,6. Znaci +2 njegove realne vrijednosti od trenutka tvoje kupovine daje +1 za prodaju. Tako sad kada je dosao na 11,9 realne vrijednosti ga mozes prodat za 11,7.
Ako nisi Alexisa imao prije nego li je dosao do 11 ga naravno samo za tih 11 mozes prodat/kupit. Ja sam recimo doveo Lukaku pred ovo kolo za 9,0, cijena mu je jucer skocila na 9,1, no da ga sad prodam cu dobit samo 9, 9,1 cu dobit tek kad mu skoci na 9,2.
Sto se tice razloga zasto je kante pao, a stones nije, to puno faktora igra ulogu, no kljucni su forma i kolicina izlaznih transfera. Posjeti fplstatistics.co.uk , pod sekcijom target vidis tko bi mogao skociti a tko pasti (mora brojka preci 100 do 3 i 15 ujutro), a pod opcijom delta ti pise koliko se otprilike transfera mora dogoditi in ili out da bi do promjene cijene doslo.