danex83

evo cover po uzoru na sluzbeni Fantasy ove godine, pa reci jeli moze bit ovako.

1.

2.

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :*

ovaj prvi mi je bolji..aj ak možeš još sredit da na glavnom izborniku od foruma u podrubrici bude prava godina

Može i bez godine,hvala

...

11. Vilica COY (Fenix)
Perun molit cu lijepo

Pinjur?..može..zaspamao sam forum,izvinite

Složio sam neku ekipu izbrzaka, tesko mi je preko mobitela dublje ući u statistiku. Napad mi je definitivno najslabija točka jer sam potrošio sve novce na ostale dijelove. Racunam da ce me Carroll, Long i Musa voditi do bodova.

Uglavnom kao i svake godine, neka najbolji i najmudriji pobjedi i sretno svima

Rutinski predzadnji nakon prvog dana 

Rutinski predzadnji nakon prvog dana 
Sutra te Zlajo vadi. )

Aguero + kapetan je bingo za ovo kolo, a mogao bi i ubuduće biti.

Ja mislio da budem ja zadnji!
Zajeb sam napravio dan prije, maknuo sam aguera i lamelu... Jebiga...
Samo da vas pitam još, sad kad je počelo prvenstvo, koliko mogu transfera raditi? Ima neko ograničenje ili...?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za mene 22 boda, petero prvotimaca tek odigralo. Capoue je iznenadio i donio mi 10 bodova. Nadam se eksploziji Ibrahimovića i Payeta za jedan solidan tjedan.

Samo da vas pitam još, sad kad je počelo prvenstvo, koliko mogu transfera raditi? Ima neko ograničenje ili...?

Mislim da mozes zamijeniti jednog igraca tjedno, ako grijesim neka me netko ispravi.

Mislim da mozes zamijeniti jednog igraca tjedno, ako grijesim neka me netko ispravi.
U, zajeb onda... Ja sam cijelu momčad skoro posložio prema ovom kolu... Kasnije mi je palo na pamet da je malo vjerojatno da svaki vikend promijenim cijelu momčad. A niš, budem laganini mijenjao igrača po igrača kako liga bude odmicala...

Mozes iskoristit Wildcard ( mislim samo jednom ), s njim mozes ponovno slagati momcad.

Provjeri jos s nekim ovo, ja sam njubara. ))

Dobro kaže gunner s time da ako jedan tjedan ne obaviš zamjenu, idući tjedan imaš dvije besplatne. Dvije besplatne zamjene su maksimalan broj koji možeš nakupiti. Sve više od toga ti oduzima bodove, a da se to izbjegne koristi se Wildcard. Wildcard služi kako bi promijenio sve što želiš, no dozvoljena je samo jednom u sezoni (ovo za jednom u sezoni neka potvrdi majstor fantasya danex83 )

yovitssa možeš radit jednan free transfer tjedno,ak preskočiš jedan tj sljedeči imaš 2 free transfera..al uvjek možeš zamjenit i više od free uz penal od -4 boda po transferu.
Vidim šampion mudri je kreno kako i priliči a ne ko lester odmah kiks..kaj murinjo presto mrzit matu?

Edit je bio brži,evo za wildcard :"The Wildcard chip can be used twice a season, once in the first half of the season (before 31 Dec 14) and once in the second half of the season. The Wildcard chip is played when confirming transfers that cost points and can't be cancelled once played".