U ovoj temi se prijavljujete za drugo izdanje FFA Fantasy Premier League.1.korak : Registrirajte se  na http://fantasy.premierleague.com/2.korak : Napravite ekipu. U ovome podmeniju  http://fantasy.premierleague.com/my-leagues/  odaberete Join league->Private League->upisivanje koda -> Join private leaguePrijavit se mogu svi članovi ovog foruma ali da bi prijava bila valjana morate mi napisat IME KLUBAKod za ulazak u ligu:  1440044-355868 Kod za ulazak u kup:  1440044-456167Na play storu je dostupna i službena aplikacija.

Ček, nek mi netko objasni kako ovo funkcionira...? Ima neka app ili..?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Procitaj uvodni post ovdje

http://www.ffa.hr/forum/index.php?topic=1198.0

Prijavite se za novu sezonu,pocinjemo u subotu

Prijave za novu sezonu počinju...liga je oživljena,svi koji ste igrali i koji čete igrat i ove sezone automatski ste unutra..
Nova igrači, koje svi priželjkujemo prijavljuju se putem ovog koda 1440044-355868
Kao i svake godine bilo bi lijepo da uz prijavu napišete i ime svog kluba.
Otvorit cu i head to head ligu i ona če bit obavezna.

Ja se prijavio, klub se zive Vitki Jelen! Stavio sam auto popunu momčadi, do kad imam vremena to korigirati???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fenix aj na početnom zaslonu promjeni godine u ovoj podrubrici,ak ti se da baci prijave da se vrte gore.
Yovitssa transferi se uvjek mogu napravit najkasnije 1 sat prije početka prve tekme tog kola,hvala na sudjelovanju.

Tko je filiptyga,molio bih prijavu.

Ima nas 7 samo pobogu

Šifra za kup je 1440044-456167

Evo prijavit cu se i ja opet. Valjda necu opet odustat nakon 2-3 mjeseca

danex83 razdvojio sam teme da izgleda urednije, a ti mozes uredit malo prvi post. Do kad su prijave? Mozemo ujutro i na fejs izreklamirat.

Hvala,htio sam i ja razdvojit al rekoh treba štedit prostor...prijave neču vremenski ograničit da mi se princeze ne plaču..je bilo je fora nisi igrao,a ja te nikako nisam mogao stič,sad ko je tu zapravo loš? :)

Hvala,htio sam i ja razdvojit al rekoh treba štedit prostor...prijave neču vremenski ograničit da mi se princeze ne plaču..je bilo je fora nisi igrao,a ja te nikako nisam mogao stič,sad ko je tu zapravo loš? :)
Ocito si los a sto se tice prijava, zanimalo me kad je prvo kolo i to, da si stignemo poslozit momcadi

Liga počinje 13.8 (subota) u 13.30,prvak leicester otvara novu sezonu protiv hulla.
Još ču jednom ponovit obavezno se prijavite i za head to head kup

Evo prijavljen i u kup :) Nadam se boljem rezultatu nego prošle sezone :) U pohod na vrh sa Zlatanom #ZlatanTime :) :) :) :) :) :) :)

Ajmo ljudi u kup samo su tri igrača ušla u ligu za kup

Trenutno prijavljene ekipe :

1. Đesu Svrake? (danex83)
2. Krokodili dolaze (finta)
3. FC Reds (skellington)
4. Crveni_vragovi (the_marko)
5. Red Devils (bumblebee)
6. ckopre (tyga)
7. Vitki Jelen (yovitssa)
8. DropItLikeIt'sKlopp (blade)
9. Sopranosi (ramza)
10. Burazi (CroZac)
11. Peruni COY (Fenix)

madSuperCrash Mudri14 FicoLegend gunner Cratos Tuhy buz gusterko Brijac Dom Banx Prika Nexus bojanic10redarmy  @kog sam zaboravio? @kaj se čeka?

Evo dobijem obavijest na mob da sam spomenut ovdje taman dok se dvoumim staviti li Ayewa ili Williana.
Do kraja dana sam u ligi. ;)

EDIT: Bax United

Ljudino, lani sam se prijavio pa nisam ni igrao.
Prvo nisan ima vrimena, a kasnije mi nije bilo napeto jer nisam krenuo kako treba.
Moga bi se prijavit i ove sezone ali nisam siguran koliko cu moc sudjelovat pa se premisljam.. )
Nekako ne volim zapocet, pa ostavit zapusteno, mozda i radi ostalih kolega sto sudjeluju.
Jel moje rijetko sudjelovanje kako remeti ostatak lige na neki nacin?
Ako je svejedno, onda cu se prijavit pa kako bude. )

Ma joj,pa niko te nesili da igraš..svatko može odustat kad mu dosadi..

Ko i sa svim ostalim stvarima u mom zivotu, ceka se do posljednje sekunde.

Al ozbiljno, najkasnije do sutra cu napraviti.

Ja se jos dvoumim da li započeti. Nekako imam tendeciju da odustanem nakon par kola a sad se i mučim sa slaganjem ekipe.

Sad sa svim transferima je najbolje pričekati do zadnje minute,a i s obzirom na umor od Eura i Cope, te brdo transfera, promijena trenera i taktika, ove godine mi je jako tesko složiti ekipu. Mozda se prijavim do subote.