Nadam se da ce Pokemon Go pomoci Nintendu da u ovoj fiskalnoj godini ostvari vecu zaradu od PlayStation Networka.
Stvarno ? Ti se zamaras s time koliko će Nintendo zaraditi.
Wolf
Kako god bilo Nintendu je ovo nevjerovatan uspjeh. Ponavljam, nadam se da će napraviti iskorak i opet postati konkurentni.
Mene izbaci iz takta kada netko stavi Pokemon GO i gaming u istu rečenicu ( da znam da se radi o igri i samim time tu i spada).
I još zavlada neko ludilo, milijuni navale na igru, u svim medijima svaki dan o tome. TV, Facebook, Twitter, Instagram...gdje god se okreneš moraš naletiti na neku vijest o Pokemonima.
I sve to zahvaljujući tome što je igra besplatna, svima dostupna jer danas svaki šonjo ima smartphone i jer je putem medija dobila takvu reklamu da i oni koji mozda nisu ni čuli za Pokemone i uopće ih ne zanima su odlučili probati jer cijeli svijet priča o tome.
Očito da igra pruža zabavu kada je toliko ljudi igra ali realno kvalitetom ne zaslužuje toliko publiciteta koliko dobiva.
Ne znam dali ste znali podatak da se svojevremeno remek djelo Okami prodao u manje od milijun primjeraka. Eto...
Pokemon GO stavljam u isti koš s Candy Crush i onom farmom. Casual igrica za ubiti dosadu.
Zna se šta je pravi gaming i koje su prave igre, serijali, likovi, priče, scene koje ti se zauvijek urežu u pamćenje... Kada "živiš" neki serijal, iščekuješ nastavak, s nestrpljenjem čekaš vijesti, najavu, trailer, gameplay video...
I onda odem na internet pogledati vijesti kad ono Pokemon GO: "Osvaja svijet", Navali narode: "P-GO stigao u HR", "Cijeli svijet igra".
Tlak mi odma skoči na 180.