Evo par koji meni padaju napamet,iako nema ih puno jer nevolim igrat sve i svasta i upravilu prije kupnje dobro provjerim jeli to moj cup of tea.Vecina igri sa moje liste je billa “free” preko ps+/extra
1.AsassinsCreed Origins (ovu mislim da sam cak i kupio) kao veliki obozavatelj AC serijala ovo mi je prvi AC kojeg nisam uspio prici,pokusava sam se natjerat ali novi stil mi nikako nije pasa i ovo je za mene bio pocetak smrti tog serijala.
2.AC Vallhala proba sad sa PSextre izdrza sam nekih 20 sati i onda sam skuzio da nosam dosa ni na pola i odusta,iako je setting za pozelit i to me najvise vuklo da opce upalim nis uspio izdrzat dokraja.
3.Deathloop takoder sa PS+ mislio sam da ce bit barem ok nakon vrlo pozitivni reviewova ali ovo je jedna od rijetkih igri od koji sam odusta u prva 2h
4.Plague tale isto sa PS+ najvise me privuka izgled i neki TLOU vibe,ali negdi na pola igre mi je dopizdilo i nisam se moga natrati da prodem ovo
5.Tomb Rider (zadnji nastavak) ovo sam kupio na popustu,prvi i drugio djelovi su bilo top a ovaj mi nikako nije sjeo
Sve u svemu bar nisam potrosio puno para 😂