Solid Snake
Kvotam te ovdje, možda će još nekoga zanimati, pa je bolje da je u igrinom topicu.
K. da li ima mesnatu single player kampanju kao prethodnici mu. Online me ne interesuje, a nisam odavno igrao everybody's/hot shots (moguće od ps2-ice kad sam non stop igrao sa Jak-om, ps3 generaciju sam skroz promašio (kao i Catherine) ), ali vidim sad da je na saleu i svrbi me novčanik...
Iskreno, nikad nisam previše vremena trošio na EG. Tako da se slabo i sjećam tih starijih EG-ova iz PS2 ere, mada sam igrao neke od prethodnika. Ni ja nikad ne igram online, pa je to za mene uvijek dolazak do zadnjeg ranka, hvala - doviđenja.
But boy, kako mi je sjeo ovaj dio u ovo predbožićno vrijeme. Znači na petom ranku sam, (sudeći po golf kvizu čiji je zadnji rank pod brojem 6) mislim da ih ima još jedan, max dva. Ali to je po meni i više nego dovoljno. Tu je sigurno nekih 15ak sati, ali imaš i one klasične japanske pizdarije hvatanja ribe, otključavanja odjeće ili samo grindanje za Hole in one, skrivene likove itd. Normalno da to sve dosadi u nekom momentu, ali dok traje - najbolje je. ;D
Po meni se za nekih stotinjak kuna isplati, a ti procijeni koliko ti je gore navedeno mesnato.