Član 6. mjeseca 2016. godine je...

Zero 

Čestitke pobjedniku! On će odgovarati tek kad se postavi svih 25 pitanja.

Jedan član smije postaviti samo jedno pitanje! Ako unutar 3 sata nije postavljeno svih 25 pitanja, tek onda možete postaviti još jedno pitanje.

Briše se sve što nije pitanje. Molim da ispred svakog pitanja stavite redni broj!

#CLICKBAIT

1. Zasto pises najkvalitetnije postove na forumu?

2. Jesi li glasao sam za sebe i zašto?

3. Zasto je opet clan FFA portal teama clan mjeseca?

4. Od svih tekstova koje si napisao za portal, koji je tebi najdraži i zašto baš taj?

6. Čime se baviš, osim pisanja za portal naravno?

7. Koja je najteža odluka koju si donio u životu?

8. Gdje ljetujes i mozemo li dobiti neku sliku s sto manje odjece s tog istog ljetovanja?

9. Kako ćeš curki objasnit evidentno interesiranje Oxi za tvoje gole fotke?

10. Gdje se vidiš za pet godina?

12. Mala usporedba ovog foruma sada i GP-a prije 10 godina. Što valja, što ne, što ti nedostaje i što bi da se vrati, a za što ti je drago da više ne postoji, nedostaju li ti neki stari članovi, dal ti je drago što nekih više nema i tako to.

13. Postoji li (i koja je ako postoji) igra za koju ti je žao što si prešao do kraja i trošio vrijeme?

EDIT: Hvala onome tko je stavio redni broj, smetnuo sam s uma. :)

Ovo me muči zadnjih dana jer krivim brojem su označena pitanja, pa da znate da bi sljedeće trebalo biti 14.-to

14. Što si žrtvovao s obzirom da si po slikama najjači član na forumu, a po postovima najpametniji?

16. Budući da si bio aktivan od samog početka i da si bio moderator zanima me možeš li u kratkim crtama opisati kako si doživio GP eru iz svoje perspektive? Osvrt na neki početak i prvih par godina foruma dok je glavnu riječ vodio Spacemaniac, što se promjenilo kad je forum preuzeo Damir, koji su ti se događaji kao moderatoru i kao članu urezali u pamćenje, kako si doživio raspad i prelazak na NL...

7 dana kasnije

hahahahah... ne znam zašto sada Zerou ne postavljate onako delikatna pitanja ko ovoj ostaloj ekipi

Ugl...

17. Za koju igru (platforma nije bitna) bi mogao reći da je obilježila tvoj gamerski život? Isto tako koja igra te je natjerala da skoro razbiješ PC/PS/Xbox... ?

18. Mozes li uvjeriti Emilija da je Xbox 360 najbolja konzola ikada i koje metode uvjeravanja  bi koristio?

Poslano s mobilnog telefona S7