foggy member Od svega na listi jedino znam za Queense. A In Music je valjda najgori festival na kojem sam bio.
ThaUrban Solomun blizu Pule 10.08. Trentemoller u Šibeniku 14.08. Čini mi se da bi mogao provesti jedno 5-6 dana na moru ove godine.
TITANXIS Danas i sutra koncert duhovne glazbe "Progledaj srcem" u Zgb areni. Uz Baby Lasagnu na Eventim. hr najprodavaniji je koncert.
DarkPunisher Uzivajte. Ja nisam uspio ubost pa nekoj prihvatljivoj cijeni, prosli tjedan bio na Rammsteinu u Beogradu. Brutalan koncert.
Tzereen DarkPunisher mogu si misliti. Vidio sam isječke. Kako je tek negdje uživo bilo… A htio bi i Metallicu vidjeti s ovim nekim čudima kaj postavljaju.
DarkPunisher Tzereen Al baš spektakl, čudo jedno. Sonne je ubio znači 🤯. E da, hrana u BG je prokleto savršena, jos smo svi u nevjerici sta smo pojeli 😆 Sad se čekaju Queensi na šalati.
foggy Tzereen A htio bi i Metallicu vidjeti s ovim nekim čudima kaj postavljaju. Gledao sam neki live, jao, ne bi više htio uživo na njih 🙂 Ultra loše, ne želim ih gledat kak se muče. Hipodrom je bio mila majka.