Top tri stvari:
1. God of War - nevjerojatno, onaj trenutak kad je Kratos izašo van iz sjene... OMFG! Isprva sam čak mislio da je u pitanju Horizon, kadli ono ne! Plus skužiš da je stariji. Pa da je drugačiji stil borbe. Pa sve ostale sitnice. Razgovor sa klincem. Odgajanje. Onaj trenutak na kraju kad ga je skoro pogladio, al je odustao. G.E.N.I.J.A.L.N.O.
2. Death Stranding - a Hideo Kojima game - prekrasno. Ništa mi nije jasno. Onak, wtf se događa unutra? Ali apsolutno predobro. Mjuza, atmosfera, vizualni prikaz, nadrealnost, sve.
3. Sony konferencija općenito - nevjerojatno da je MS spomenuo i XB1 slim i Project Scorpio, Sony pak ništa od novog hardvera, a da je svejedno Sonyeva konfa bila daleko bolja. Briljantno i maestralno odrađeno. Od početka do kraja. Bez previše govora, već samo igre, igre, igre, igre... Plus par iznenađenja u vidu spomenutih God of Wara i Death Strandinga, ali i Spidermana, Crasha, Days Gonea... Mljac, mljac! A one prve minute sa orkestrom, marvelous...
Top tri loše...
1. EA konfa - neću ništ pisati o tome...
2. ME: Andromeda - jadan trailer :( U biti, trailer trailera koji će biti na jesen pušten za igru koja će (možda) izaći iduće godine... Ovom sam se u biti najviše veselio (uz nerealno očekivanje TLoU2...), da dobijemo neki kvalitetan gameplay prikaz ili brutalan cinematic trailer.
3. Blentave VR igre - one ptice u Parizu, plus Star Trek koji izgleda bezveze, unatoč genijalnog castingu, mislim...fakat