Fenix Sapunica oko kolekcije upravo se privela kraju! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Zero Sad možeš pisati novu vijest u kojoj je kolekcija napokon potvrđena. BC stiže u rujnu za PC, PS4 i XO po cijeni od $60. Ovo je bitno:The remastered version of BioShock 2 will not include the multiplayer. It's worth noting that the PC version of BioShock: Infinite included in the collection "is not being remastered because it already meets current-gen console standards and runs smoothly on high visual settings."Svi DLC-i uključeni.
Panacea Ou jea! Još nisam Infinite prešao (imam Complete za PS3) pa mislim da ću se strpit za ovu kolekciju da opet prođem kroz sve.
Zero Sad vidim da će ipak i PC dobiti remaster verziju za BioShock 1 i 2, dok za Infinite nema potrebe kako kažu. Nadalje, remaster update je besplatan za sve koji već imaju B1 i B2.
Nexus Sad vidim da će ipak i PC dobiti remaster verziju za BioShock 1 i 2, dok za Infinite nema potrebe kako kažu. Nadalje, remaster update je besplatan za sve koji već imaju B1 i B2. A oni koji imaju na PS Storeu i XBL?
Soul A oni koji imaju na PS Storeu i XBL?Tko te *ebe, kupi ponovno... prvi odgovor koji mi pada na pamet Posto je 2 i Inf bilo za ps+, sanse da nam daju upgrade free su ravne nuli...
Nexus Očito više vrijedi ekipa koja je kupila key sa G2A za nekih 5-6 eura od ostale ekipe Logično jel da Šalju glupu poruku doduše...samo što nikog neće biti briga nažalost.