igram ja, super igra, bas opustajuca i vesela, da je kamera tijekom borbe bolja bila bi vrhunska.
vizualno jako dobro, prica vrckava i zabavna, side misije vecinom raznovrsne i ne dosadne, preporucujem svima :)
Od prvog prikaza dvojke, molija sam se nebesima za normalnu kameru. Pogotovo sjećajući se kakvu sam havariju prolazija na prvom dijelu na Viti. Možda pretjerujem, jer dosta ljudi je uživalo i na Viti, ali meni je ono tada bilo toliko neigrivo i frustrirajuće da ne znam kako je Vita uopće preživila. A totalno želim da mi se sviđa ova igra, ima sve šta volim, još izgleda ko anime slikovnica, jebate.
Znam da se pričalo da su tu kameru već na PS4 portu poboljšali, a da je u dvojci još i bolja, pa renda ako možeš napisati jel baš toliki tramak ili je "ok"? Igru ću svakako kupiti kad tad (imam neku teoriju da je ovo idealna ljetna igra, pa najvjerojatnije tada), moram podržat brata Toyamu, ali ako mi odgovoriš optimistično, možda je i zaigram.
Prvi dio sam igrao nešto sitno, sat-dva, i inovativna je igra, sama gameplay mehanika je zanimljiva i svježa. Po čitanju dojmova, unaprijedili su nedostatke iz originala (npr. combat itd.), a i kako da ne podržim čovjeka iza ove igre, Keiichiro Toyamu koji stoji iza Silent Hilla i Sirena.
Vjerujem da si ti već vidija, ali evo i za ostale. Kako ugodan tip, e. Inače, odličan kanal.
https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=Ki46xPJjZy8