Gledaj na forumu ili njuskalo. Mislim da je netko prodavao tu na ffa s starijim firmwareom, da moze pokretati homebrew, ali to pitaj njega sto moze vrtjeti.
Po meni se isplati, ako imas PS+ pretplatu zadnjih par godina i stavljao si sve free igre u library, pa sad imas backlog od 50+ igara.
Ako nisi, onda se vjerojatno ne isplati.
Samo uzeti zbog Digimona se isto vjerojatno ne isplati.
Ako imas 10+ igara koje su samo na viti i zelio bih odigrati, onda bi ti se mozda isplatilo. Te, ako putujes na posao, pa imas za ubiti vrijeme, onda je Vita zakon.
Vecina ekipe sto je imala Vitu su je prodali, jer im skuplja prasinu. Ja svoju nisam, jer brzo prode ljeto, pa mi je Vita aktivnija.
Prednost je sto mozes naci povoljnih polovnih Viti, samo trebas biti strpljiv.
http://www.game-electronic.hr/sony%20ps%20vita-47399
Pronašao jedino na ovoj stranici što se tiče solidne ponude, a u kojoj dobiješ i jamstvo na kupljeni proizvod. Zanima me jedino isplati li se tako kupovati? Na njuškalu ima dosta ponuda, ali ono što nisam naveo jest da bi jedino kupovao na rate. Gotovina otpada. Nažalost nemam jer dugo nisam igrao ništa od PS-a, a primarna gaming platforma mi je PC. Ostalo što imam kod kuće jest PSP. Najviše što želim igrati jesu Digimoni, i pojedine JRPG naslove. A i odlično bi mi koristio kad putujem na posao, idem do teretane i sl. Uglavnom, ne bi skupljao prašinu. A mislim da mi je to bolje kupiti nego PS4, na kojem su isto Digimoni.
Ukratko, gdje ima kod nas povoljno za kupiti Vitu? Gledao dućane i nigdje nema. Ili dobro ne vidim! I koji model odabrati? Najviše me zanima zbog Digimon Cyber Sleutha, jer nažalost igru nikada nećemo ugledati na PC platformi, i još pojedinih JRPG-a. I da li se isplati uopće kupovati Vitu u današnje vrijeme? Hvala
Cloud
Ako žeš igrati Vita only JRPGove, onda ti se itekako isplati. Vita ima zaista pregršt JRPGova, koji su izačli samo na Viti, sad koja je kvaliteta istih, upitno je
Ako želiš uštediti koju kunu, provjeri točno koje naslove želiš igrati i vidi na Storu da li su PS TV compatible. PS TV je em mnogo jeftiniji em igraš sa DS3/DS4 controllerom em igraš na TVu/monitoru.
Što moram kupiti posebno taj PS TV? Zvuči zanimljivo, a ako se može spojiti sa mojim gaming monitorom, onda bi sigurno uzeo. I da, JRPG-ovi i jesu primarni cilj zašto bi i uzeo Vitu.
Evo Prayer prodaje
http://www.ffa.hr/forum/buy-sell-25/playstation-vita-16gb-modificirana/
Vidio i jako mi je žao što ne mogu trenutno uzeti jer samo bi uzimao na rate. Gotovina otpada.
I kakva je razlika između debelog i slim? Samo u ekrenu ili?