Di si bio kad je bija prekid na St.Ettienu?!
Ma mi smo daleko najsmijesniji narod. Da mi je prispavat iducih misec dana spasija bi se. Jebeni lov na vjestice u tijeku, pozivi na linč jebote, zbog OVOGA, a di ste bili kad se prodavala INA, kad se proda nekidan Končar, nema rici o tome, a evo i jebeni Brodosplit u BLOKADI, al jebo to! Koliko ovih slavnih sta sad skupljaju lajkove na racun 'svetinje' je udrilo koji status kad je bija nekidan oni prosvjed?
Koliko vas je uopce bilo na tom prosvjedu? Iako je bila teska poplava ja sam bacija djir, nisam po forumu izigrava odmetnika ka vecina. Ali bitno da sad skacete ka klokani, kad je jebeni BALUN u pitanju, daj presmisni ste.
Kad su prije 30 godina Torcida i BBB palili zastave Juge i prikidale utakmice, tada im se pljeskalo, tada su naciji bili heroji, a danas, za u sustini slicnu borbu im se stavljaju imena na internet. Sve je stvar percepcije. I Arafat je bija na papiru kao terorist, da bi nakon par desetljeca dobija Nobelovu nagradu. Ako nesto ne razumite, ne prosipajte seraline, da se nebi sami sebe sramili za koju godinu.
Daleko od toga da je ovo pravi nacin, trivijalno mi je to ka i sada vi koji zbog njih pokazujete svoju pravu narav, ali oni jedino takvu vrstu borbe poznaju i guraju je cili zivot, i zbog samo tog integriteta ja njima skidam kapu, kad su zbog njega spremni da svoju SLOBODU i svoje ZDRAVLJE stave na kocku, jer ko zna u kojem sada pržunu gledaju u zid, zbog svojih uvjerenja i stajalista ma kakva ona bila. Ako sam sta naucija u zivotu, to je da nista nije crno bilo, lako je sada srat po forumima i busat se u prsa citajuci ono sta vam se servira, kad to osjetis na svojoj kozi, onda mozes o tome govorit.
Nisam nikad bija zaludjen balunom, na Poljudu sam bija tri puta u zivotu, kad su bili Maideni, Roger Waters i Chemical Brothersi, ali osjetija sam nepravdu i borbe na nekim drugim stranama, po meni kudikamo bitnijim, i zbog kojih sam i ja buljija u zid, i zbog toga shvacam, iako su po meni izabrali najtezu borbu, na frontu di je vecina zaludjena i slijepa i di moze kao sta vidimo naic samo na osudu od strane vecine, a zapravo su veci 'Hrvati' oni od te vecine.
Evo to smo mi, to su Hrvati, sazeto u samo jednom grafu. I onda ce mi netko rec ovo je nogomet, ovo je druga stvar, ko mi god kaze da ce za drzavu skocit ka i za ovo, laze. Ovce i beskicmenjaci, bolje nismo ni zasluzili, jeba vas balun.
Matoš je lipo reka, "Hrvatska vidje svakojakih čuda, no nigdje štrika za tolikih juda!", a to nisu ovih par divljaka, vec upravo ovi na internetu, koji se 'bore' za Hrvatsku kad je koji show a inace uvik sute, nema ih dalje od svoje komforne zone.