Tata u teskim dogovorima, nebi da je zd din : ) 

S ovom slikom je sve receno, tko misli da je ovo hrvatska reprezentacija moze si oci oprati par puta.

Mulavac koji ne radi nikakve zamjene kada se primi gol i osjetan je velik pad u igri nego ceka zadnju minutu da pri 2-2 ubaci Šifu i Vrsaljka (???????????) a izvadi van Rakitica za mene nije trener a jos gore izbornik reprezentacije, nego potpuna neznalica, sto on i jest, i vidi se da covjek ni sam ne zna kako je dosao na tu poziciju. Odnosno zna se, a slika to upravo pokazuje.

Da mafijas nije doveo na klupu tog idiota ne bi Vida igrao odbojku u 90oj minuti (isto kao Tomas prije 10 godina) nego bi Lovren tu situaciju ocistio bez problema, a Domagoj bi bio na klupi, gdje mu i jest pozicija.
Ne bi Broske promasivao zicere iz poluspice, nego bi Eduardo spremao to u mrezu.

Mandzo pri 2-0 promasuje zicer sa 10 metara, ali to nije problem, problem je sto se prekida utakmica bas u trenucima kada smo bili na konopcima i pred novim golom. Nije problem sto je na klupi majmun koji ne moze voditi NK Nedelišće, problem su baklje.

Nije problem sto smo se zadnjih 25 minuta povukli ko zadnje picketine nakon sto smo dominirali 65 minuta i sto je cijela Hrvatska vidjela da je momcad pala i da su potrebne izmjene, problem je prekid u 85oj minuti. Covjek 2 utakmice zaredom radi jednake greske i nitko ne vidi problem u tome.

Nije problem sto zadnjih 5 godina je svaki put sve manja posjecenost na utakmicama reprezentacije (izuzev Srbije) i sto se utakmice reprezentacije usred Zagreba igraju pred 3-4 tisuce ljudi, problem su baklje.

Nije problem sto nam je nogomet kaljuza a najbolji klub slavi naslov pred 12 ljudi i cistacicama.

Naprijed nasi.
To sve možda i stoji, ali ovo se ne tiče više samo nogometa, lako za to. Nego će sad svit vidit ono i reć će "vidi divljaka Hrvata opet." Ne onih 20 ljudi, nego Hrvata. I onda svi pred ostatkom svita ispadamo još gori nego šta već jesmo.

Jebote osječam se kao 2008 i reko da vidim sto ima na forumu da se utješim kad ono kao 2008 samo tamo je bija bosanac koji je stavlja turske zastave pa sam beštimao a sad par degenerika koji slave ovu ovu ovu....ma neznan ni kako nazvati ovu sramotu

Pička li vam materina govna retardirana i bez mozga

Jebote osječam se kao 2008 i reko da vidim sto ima na forumu da se utješim kad ono kao 2008 samo tamo je bija bosanac koji je stavlja turske zastave pa sam beštimao a sad par degenerika koji slave ovu ovu ovu....ma neznan ni kako nazvati ovu sramotu

Pička li vam materina govna retardirana i bez mozga
Hvala lijepa lave.  : :

Cek znaci vidi se ime i prezime konja koji to fino objavil da ce gorjet.prekrasno

I meni nejde u glavu kak su oni to unesli unutra

Pricam bas s kumom bil je na tekmi psg-a sadprije koji mjesec veli to su kontrole boli glava,4 zone provjere,x senzora itd

Ja neznam,jel su ih u supak nagurali?!

Cratos sve ovo stoji kaj si rekel i slazem se al jebiga na to zaboravis kad krene tekma i kad si ogorcen na ove gnjide

Opa več im izlaze i imena a i obečanja da če biti polomljeni...

Neka neka

Sandro antic,robert knezovic,mario corak,danijel peric,matija sigur,goran zuber,luka zilobodec

Ja mislin da če vas dobro koštatati, štedite novi zubi nisu jeftini

..pa nije tajna da u europi nismo baš omiljeni,nevidim razlog zašto nam nebi dali pištolj pa da se sami ubijemo?

To sve možda i stoji, ali ovo se ne tiče više samo nogometa, lako za to. Nego će sad svit vidit ono i reć će "vidi divljaka Hrvata opet." Ne onih 20 ljudi, nego Hrvata. I onda svi pred ostatkom svita ispadamo još gori nego šta već jesmo.
Tko ce mi to reci? Kulturni Englezi koji se mlate po ulicama? Fini Francuzi koji mlate Ruse i razbijaju svoje gradove? Poljaci, Irci? Spanjolci ciji igraci siluju maloljetnice?

Amerikanci koji svaka 2 dana imaju masakre a na vlast im dolazi Trump?

Strasno vam je bitno misljenje koje stranci imaju o nama a isti ti stranci su gori 200 puta od nas. Bitno je samo sto strani gospodar misli o nama, boze sacuvaj sto ce selo reci o nama.

Nema veze sto je mafijas drma cijelim nogometom, oni igraju za HRVATSKU, idemo napisati jos par puta #CRO da zasja AJFELOV toranj u RVACKIM bojama.

Eto vidiš. Točno takvo generaliziranje je problem. I bit će me briga kad netko od tih stranaca odluči da neće na litovanje ovde jer se boji batina ili kad odem negdi i krivo me pogledaju kad kažem odakle sam.

A to ko vodi cili nogomet, e to mi je već skroz nebitno.

širenje mržnje, hlađenje 5 dana

Znaci ti neces otici u Englesku jer se bojis da ce te premlatiti engleski navijac? Neces otici u Francusku jer ce te prebiti Francuz?

http://net.hr/sport/baklje-su-skrivene-veceras-piromani-nastupaju-huligani-prije-utakmice-najavili-nerede/

Znaci ti neces otici u Englesku jer se bojis da ce te premlatiti engleski navijac? Neces otici u Francusku jer ce te prebiti Francuz?
Ne pričamo o meni. Ja nemam takav mentalni sklop, ali neki ljudi imaju. Ali opet, da imam dvi po svemu ostalome jednako privlačne destinacije, definitivno bi odabra onu za koju smatram da je sigurnija.

Stari mi je bio u ratu od pocetka do kraja rata, ako te to zanima. Obitelj mi je prognana u Medimurje, a kuca od oboje baka i djede opljackana.

Jel trebam i OIB dati?

širenje mržnje i provokacije

Znamo koga Miro nece zvat na janje. ))

Smirite se, nema potrebe za ovime na forumu. Ružno je za vidjeti.

Smirite se, nema potrebe za ovime na forumu. Ružno je za vidjeti.
Mudro zboriš.
Dogodilo se što se dogodilo, pokušajmo svi skupa uživati u nogometu i vratiti se na temu.

Španjolci se poigravaju s Turcima, s time da je treći gol čisti ofsajd.
Čekam Bladeov osvrt na današnji dan. :)