Ne postoji vece razocaravajuca stvar nego kad kupis remaster jedne od tvojih najdrazih igara Abes Oddisey, krenes ju igrat i onda quitnes jer skuzis da su kompletno sjbali igru.
Jos mi nije bilo jasno od mase glasova zasto igra drzi prosjek od samo tri zvjezdice i nisam vjerovo da je moguce, jer po videnom sve se cinilo super no stvarno igru moras zaigrat da bi uvidio da je neigriva i to iz samo jednog zajeba - ekipa je umjesto fiksne kamere odlucila stavit pratecu kameru.
Uz taj genijalni potez gdje ti se vrti u glavi nakon samo par minuta jer se kamera stalno mice i zumira, jos su i sjbali protivnike. Kako da objasnim taj zajeb to vam je za Abea ko kada bi u Resident Evil Remake ubacio igranje preko ramena iz RE cetvorke.
Razlog zasto sam napiso ovaj post ovdje jest da i uz svu grafiku i sve dobro sto mozes napravit, ako ides mjenjat neke osnove igre mozes sjbat kompletno sve.
Nedavno sam kupio jos jedan remaster najdraze igre iz djetinjstva SuperFrog. Preljepo izgleda, ali su promijenili originalnu muziku i glasove na nacin da zvuce jednostavno lose. Ne mogu vam opisat kolko su fanovi ispljuvali remaster. Leveli isti, grafika ljepsa, a kad igras igru bas se osjecas lose, uopce ti se ne cini da vise igras istu igru.
Zamislite recimo remake MGS uz promijenjene glasove svih likova. Dajte nas postedite ovakvih teskih mucenja. Ne kazem da sve mora bit isto, ali ako ce nesto bit drukcije onda se potrudi to napravit boljim od originala.
Za Crasha cu pricekat ocjene fanova. Ne bi mogo podnjet ovako razocarenje ko za Abea. Katastrofa.