KruxZhlajfa Playlista s prvog posta (pred kraj posta) update-ana s official gameplay videom od PlayStation EU na YT! Ima par novih segmenta pred kraj videa pa zavirite malo! ;)
KruxZhlajfa Navodno je leakan datum izlaska za igru. Po glasinama izlazi 28.02. http://gameranx.com/updates/id/86870/article/rumour-brazilian-website-spills-crash-bandicoot-n-sane-trilogy-release-date/Nekak sumnjam u sve to, ne samo da bi izašao kad i Horizon već se i pitam zašto nebi prikazali sve tri igre i datum izlaska ako su spremni za tako rani launch?
emilijo Preorder jos nije dostupan na nasem storu, ali zato je na americkom.Molim vas, napravite preorder, pokazite Activisionu da ima publike za Crasha.
viper89 Preorder za igru koja nema ni datum izlaska, 11 mb za licencu i nula informacija za 2. i 3. igru.Evo trcim. :
emilijo Ma ja bi bio presretan da su samo stavili Crasha kao PS1 klasika sa trofejima. Ovako sam i vise nego presretan.btw sto mislite hoce li platine biti teske? Da li bi htjeli da je potrebno osvojiti sve platinum relikvije u time trialu?
wolf Niti jedan ND igra nije imala teške platine pa sumnjan da će ova imat (iako nije ND ko radi remaster), inače ja ću napravit preorder čin bude na TGCu ili Baseu, sa ovin ne mogu fulat nikako.
emilijo Wolf True, true. ND igre imaju lagane platine, iako je bilo problematicno osvojiti 100% trofeja u Unchartedu 3 i TLOU (PS3 verzija).
emilijo Crash 3 ima platinaste relikvije, pa tko ih sve osvoji je majka.A, bas. Onda ce najvjerojatnije biti potrebno osvojiti sve zlatne.
KruxZhlajfa Damn baš bi volio tak dođe 22.05. (ili oko tog datuma)! To bi mi bio najbolji poklon za rođendan ikad!BTW sumnjam da je ovo real jer su potvrdili da je igra $40 (€40)
Nexus Kada su prvi puta najavili ovaj remake i kada sam vidio Activision nisam ocekivao da ce napraviti ovako dobar posao.
yakuza_stinger Ne varaš se, iz dvojke su svi po redu. Bome to sad liči na nešto za što bi ispljunuo hrpu para.