Završio sam ga danas.
Ne mogu reći da sam nešto pretjerano oduševljen. Jest da su igre trostruka doza nostalgije, ali mene se nije dojmilo. Kontrole u prvom su mi apsolutni užas, drugi i treći to popravljaju. Treći bi dio bio apsolutno savršen da nema utrka. Ne znam koji se pametnjaković sjetio da bi sama pomisao o tome mogla biti zanimljiva. Nikad mi te dionice nisu bile drage, sada još manje.
Drugi dio ipak ostaje najbolji i najkompletniji. Nema kerefeka, platformer i pol. Uživao sam u njemu (iako, pogibao sam previše puta (možda sam samo loš)).
Kroz cijelu trilogiju provlači se problem detekcije protivničkih napada, ponekad sam pogibao iz čistog mira. A danas mi se pak dogodio neki čudnovati bug (valjda jest bug). U trećem dijelu Cortex nije htio pasti u rupu i to uredno u drugoj fazi borbe, letio je na sve strane samo u rupu ne. Tek kad sam resitirao i krenuo ispočetka je odletio, treća je faza prošla bez problema. Čudnovato...
I to bi bilo to... prvi dio više nikada neću upaliti, a u ostala dva ću još mnogo puta uživati. Moglo je biti čak i bolje... ili možda ipak nije...