Evo danas i ja napokon zaigro novog Crasha. Krenuo sa jedinicom naravno, ultra lagano, brzinski skupio preko dvadeset zivota i mirno plovio vodama.
Doso do onog levela di si na svinji, spusio preko trideset zivota na onom zadnjem skoku i doceko dva Game Overa
Probaj ispod nece, probaj skocit zapne, probaj prije skocit isto zapne o razanj, skoci malo kasnije letis u..... i onda ne znam na koju foru i zasto ali nije isto dali razanj preskocio s ljeve ili desne strane. Sa skroz desne strane ju preskoci svaki put, malo ljevo i nema teoretske sanse.
Poslje sam se sjetio Resijevog savjeta o sejvanju i loadanju zivota, jer sad cetiri zivota na levelu mi nije dosta, morat cu se vratit nazad i malo nabit zivotima
Inace igra je genijalna. Ko da je igram prvi put, nevjerojatno.
Jbga jedinica jest zjebana, al igra tolko dobro izgleda da se isplati i malo zivaca izgubit.
Prvo prelazim sva tri normalno i onda se vracam na jedinicu i na 100%
Jedva cekam da dodem do meni najdraze trojke. Mozda je i na kratko upalim samo da je vidim.
Sve u svemu zakon iako jedinica standardno rastura zivce radi malo nepreciznijih kotrola, tromijeg kresa i zahtjevnijih levela, al dobro to je bilo za ocekivat